l33tsk33t Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 pai eu sa-ti dau tie indiciu? da tu mie. ca mie imi e dor ca asa am vazut ca e trendyhey tu, vezi ca mi-ai furat pagina :sef:
Guest Kamikaze Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 dap, e un talent de care nici nu sunt constient cand il folosesc...:D
galorDW Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 frectie la , laaa ? :> u know what !!picior de lemn yeeyyy !! :X
l33tsk33t Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ce ziceti de semnatura mea ? :>nimic ? :(ma duc la somn atunci [-( nb >:P
Guest Am Fani Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ce semnatura ?hai fie, si mie, doar daca dati inghetata. :DPac Pac :bananadance2:cu voi am ceva de vbt maine la un tel..si cu dragosh si cu ija si cam atat.
x_dragos_x Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ce semnatura ?cu voi am ceva de vbt maine la un tel..si cu dragosh si cu ija si cam atat.aha. :) presimt ca maine pe la 10:29:30 o sa imi cada telefonu din mana si o sa mi se strice deci o sa am toata ziua telefonu inchis :-j
Guest Sadi022002 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 charu` meu mai e pe acolo la lvl ? :)Era prin lore facea hustler cu un elfoi :crazy:
Alex86 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 charu` meu mai e pe acolo la lvl ? :)era mort in tarkan de dimineata@neata
Guest *Maiev* Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 sustin si semnez.cobori la nivelul meu pentru ca ti se pare ca ai un standard mai ridicat. tot mica esti :) si cand zic mica nu ma refer la inaltime. :) hai ca daca iti acord prea multa atentie e posibil sa te umezesti :)te las in lumea ta plina de reflectoare si sclipici. semnat: eu ala vesnic anonim :)Nu mi se pare, chiar am un standard mult, mult mai ridicat. Si oricum, pentru halul in care te comporti nici nu este greu sa iti fie cineva superior, din toate punctele de vedere. Te-ai bagat intr-o discutie care nu te privea si despre care nu stiai nimic, asa cum nu stii nimic nici despre cele 90 de rr-uri ale mele. Ti-a spus cumva Sadi ceea ce sustii si semnezi? Ca daca ti-a zis el inseamna ca nu e o problema sa scrie acest lucru si aici, sa il vad si eu daca asta crede. Cu privire la replica "de rezistenta" a postului tau... imi este clar ca experienta ta cu femeile este extrem de limitata din moment ce ai ajuns sa recurgi la replici atat de jalnice. Dar cum nu poti sustine un schimb de replici de bun simt, faci si tu atat cat poti, unde lipseste inteligenta, compensam prin badaranie, nu? Ma intorc in lumea mea de oameni educati, inteligenti, frumosi, corecti si mai ales bine-crescuti, o lume care iti este total straina, pentru ca iti lipsesc toate calitatile de mai sus, atat ca esenta cat si ca notiune. Dar nu dispera, nu vei ramane singur, este plin de "smecherasi" de-astia ca tine care se balacesc in cel mai banal anonimat o viata intreaba si care devin niste frustrati patetici. Have fun, pana la un punct m-ai amuzat, acum deja ma plictisesti.