Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest *Maiev*
Posted

Nu e bataie, dar aici nu suntem pe camp. Sunt doar unii care nu au ce face si isi exprima frustrarile luandu-se de membrii guildei noastre.

Deja simt cum imi da o lacrima, m-a emotionat teribil de tare incercarea ta sa fii coerenta si sa folosesti cuvinte mai complicate =))

Si ma bucur sa vad ca ai invatat si sa citezi pe cineva, daca mesajul este mai scurt. Te inteleg ca la al meu te-ai pierdut, multe cuvinte, multe semne de punctuatie, dificil =))

Guest *ROSY*
Posted

eu zic sa fii si tu putin mai originala , nu sa-l copiezi mot-a-mot pe mircea badea. stii foarte bine despre ce vorbesc. daca reusesti, revino cu un reply :) (asta asa, sa vezi ca stiu gramatica)

o sa revin cu un edit cand ma intorc de la examen. pa si pusi

Ce originalitate, vrei sa isi faca la fiecare 5 min cont nou? Se vede ca cei "inteligenti si frumosi" stiu sa vorbeasca

Guest *Maiev*
Posted

Ce originalitate, vrei sa isi faca la fiecare 5 min cont nou? Se vede ca cei "inteligenti si frumosi" stiu sa vorbeasca

"Cobor la nivelul tau pentru ca ma plictisesc teribil in acest moment." ;) ;) ;)

Partea aceasta ai ratat-o, cred :)) asa ca ti-o repet, poate, poate acum o intelegi.

Guest *ROSY*
Posted

Deja simt cum imi da o lacrima, m-a emotionat teribil de tare incercarea ta sa fii coerenta si sa folosesti cuvinte mai complicate =))

Si ma bucur sa vad ca ai invatat si sa citezi pe cineva, daca mesajul este mai scurt. Te inteleg ca la al meu te-ai pierdut, multe cuvinte, multe semne de punctuatie, dificil =))

Sincer cred ca iti acorzi o prea mare importanta. Nu e problema noastra ca te plictisesti sau ca nu te baga nimeni in seama. Daca pana acum nu ai reusit sa atragi atentia cuiva care sa vorbeasca cu u in alta parte decat forumul nostru, iti dau voie sa postezi in continuare :)) Si se pare ca ai invatat sa scrii, dar sa citesti nu :))

Pe tine te trec lacrimile oricum, m-am obisnuit

Guest *Maiev*
Posted

Sincer cred ca iti acorzi o prea mare importanta. Nu e problema noastra ca te plictisesti sau ca nu te baga nimeni in seama. Daca pana acum nu ai reusit sa atragi atentia cuiva care sa vorbeasca cu u in alta parte decat forumul nostru, iti dau voie sa postezi in continuare :)) Si se pare ca ai invatat sa scrii, dar sa citesti nu :))

Pe tine te trec lacrimile oricum, m-am obisnuit

Sincer, crezi ca ma intereseaza parerea ta? =)) Ti s-a parut ca te-am bagat vreodata in seama? =)) Draga mea, n-ai inteles nimic din cat te-am ignorat, ma amuza incercarile tale de a te baga in seama cu mine :)

:hail: Eram asa de ingrijorata ca nu ma lasi sa postez, bine ca m-ai linistit =))=))=))

Posted

Nu-mi place sa vorbesc singur. V-am rugat sa incetati si nu ati facut-o. Daca nu incetati ma supar si va dau cate 2 zile disable posting.

Guest |-_-|
Posted

elo ulatilor :bye:

Guest shasa_cai
Posted

Bataie intre fete !! Nu sariti ca-mi place !!

:box: :hello:

Guest Am Fani
Posted

vai vai vai,dar ce ne-am ridicat ma nene ,s-a terminat...

hai salut baieti, buna fetele

Guest Am Fani
Posted

scandaaaaaaaaallll

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...