Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Senzationalul
Posted

lance,daca nu stiai suntem de-o seama,e doar 1 an intre noi "tinere". vezi tu ,ce-ar fi sa lasam amenintarile deoparte si fiecare sa-si vada de ale lui.m-am cam plictisit ,daca vrei continua singur,eu ma retrag,am vzt ca nu am cu cine discuta.

hai noapte buna

Nu am facut decat sa-ti raspund la modul cum mi te-ai adresat in mai multe randuri.din cate vad si stiu ..nu am venit sa ma iau de tine pe aici..nu am facut decat sa reactionez la afirmatiile tale:) ..ma rog..:)

Guest Senzationalul
Posted

kiraaaaaaa mis iu veri maci :(( :wub:

lingau

Guest -Maiev-
Posted

daca stau sa privesc in urma.. 90 de rr-uri ai stat atarnache dupa fundul lu sadi. fix el este ala nerecunoscator :rofl2: vad ca ti-a ramas putin asistent pe la gura.. sterge-te si revin-o cu un reply.

Cobor la nivelul tau pentru ca ma plictisesc teribil in acest moment.

Le stii pe toate ca un om mare, desi nu prea te-am vazut la fundul meu alea 90 de rr-uri, ca sa poti sa ai o parere pertinenta in privinta asta. Ai simtit nevoia sa te bagi in seama, astazi este ziua ta norocoasa, acord atentie muritorilor de rand.

Esti invidios ca nu ai tu "putin asistent pe la gura", nu? Daca vrei sa :baby: :baby: :baby: neaparat ceva nu trebuie sa devii patetic pentru a atrage atentia, serios, se rezolva, nu dispera, spune frumos si te ajut.

Este dureros ca nu putem fi toti inteligenti si frumosi, imi dau seama ca suferi, aproape ca imi este si mila. Ca esti complexat nu e vina ta, ai motive intemeiate pentru asta, nici ca esti mai putin (spre deloc) dotat intelectual nu este vina ta, din pacate natura nu a fost generoasa, dar ca esti un badaran de 2 bani categoric este vina ta si vei ramane un vesnic anonim, resemneaza-te.

Si acum suprasolicita neuronul acela si revino cu un reply :) (prima lectie de gramatica este gratuita, sunt generoasa cu cei neajutorati)

warn up + suspend ..iar incepe razboiul aici :)

Posted

' date='May 18 2009, 12:31' post='3831893']

luni cred ca ne da drumu la topic ! :huh: pacat de paginile astea dar na ce sa ai faci :adminpower: :rofl2:

Tre sa recuperati prin spam si in topicu celalalt :))

Guest *ROSY*
Posted

Le stii pe toate ca un om mare, desi nu prea te-am vazut la fundul meu alea 90 de rr-uri, ca sa poti sa ai o parere pertinenta in privinta asta. Ai simtit nevoia sa te bagi in seama, astazi este ziua ta norocoasa, acord atentie muritorilor de rand.

Esti invidios ca nu ai tu "putin asistent pe la gura", nu? Daca vrei sa :baby: :baby: :baby: neaparat ceva nu trebuie sa devii patetic pentru a atrage atentia, serios, se rezolva, nu dispera, spune frumos si te ajut.

Este dureros ca nu putem fi toti inteligenti si frumosi, imi dau seama ca suferi, aproape ca imi este si mila. Ca esti complexat nu e vina ta, ai motive intemeiate pentru asta, nici ca esti mai putin (spre deloc) dotat intelectual nu este vina ta, din pacate natura nu a fost generoasa, dar ca esti un badaran de 2 bani categoric este vina ta si vei ramane un vesnic anonim, resemneaza-te.

Si acum suprasolicita neuronul acela si revino cu un reply :) (prima lectie de gramatica este gratuita, sunt generoasa cu cei neajutorati)

Fii dragutza si plictiseste-te in alta parte, ca nu ne trebuie mahala aici sau limbaj gen " badaran de 2 bani " sau alte cuvinte pe care le-ai invatat u in scoala.

P.S. nu cred ca el s-a bagat in seama tinand cont ca e pe forumul aliantzei noastre. Eu zic sa te uiti mai atenta unde tastezi

Guest *ROSY*
Posted

Bataie intre fete !! Nu sariti ca-mi place !!

Nu e bataie, dar aici nu suntem pe camp. Sunt doar unii care nu au ce face si isi exprima frustrarile luandu-se de membrii guildei noastre.

Posted

eu zic sa fii si tu putin mai originala , nu sa-l copiezi mot-a-mot pe mircea badea. stii foarte bine despre ce vorbesc. daca reusesti, revino cu un reply :) (asta asa, sa vezi ca stiu gramatica)

o sa revin cu un edit cand ma intorc de la examen. pa si pusi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...