danserious Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 da :)) , same db , same few players , same bullshit :d
SHARK_BITE Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 E cam tarziu sa incepi sa inveti alfabetul :nanana:
danserious Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 pentru mine nu chiar :)))) , veniti careva pe Gs-Link ala :)?azi ii da drumu cica :-"
zgaiba Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 pot zice ca as incerca in limita timpului liber un fresh start asa :) si la fresh start as ramane ,dar parca as "arde" un yeti :P. Sa inteleg ca lucrurile merg pe link exact asa cum le-am lasat acum ceva vreme? :) era bine daca ar fi mers acum , ca atunci cand te-ai lasat tu , era chiar acceptabil :)) acum e la valeeeeeeee rau de tot :) nici ora nu o seteaza macar ... un amarat de ceas .
danserious Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 pot zice ca as incerca in limita timpului liber un fresh start asa :) si la fresh start as ramane ,dar parca as "arde" un yeti :P. Sa inteleg ca lucrurile merg pe link exact asa cum le-am lasat acum ceva vreme? :) era bine daca ar fi mers acum , ca atunci cand te-ai lasat tu , era chiar acceptabil :)) acum e la valeeeeeeee rau de tot :) nici ora nu o seteaza macar ... un amarat de ceas . pot zice ca as incerca in limita timpului liber un fresh start asa :) si la fresh start as ramane ,dar parca as "arde" un yeti :P. Sa inteleg ca lucrurile merg pe link exact asa cum le-am lasat acum ceva vreme? :) era bine daca ar fi mers acum , ca atunci cand te-ai lasat tu , era chiar acceptabil :)) acum e la valeeeeeeee rau de tot :) nici ora nu o seteaza macar ... un amarat de ceas . am intrat eu zilele trecute pe DL , erau 20 on , tark-urile fire libere , doar 1 era ocupat :)))
SHARK_BITE Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 pot zice ca as incerca in limita timpului liber un fresh start asa :) si la fresh start as ramane ,dar parca as "arde" un yeti :P. Sa inteleg ca lucrurile merg pe link exact asa cum le-am lasat acum ceva vreme? :) Dantic tata cauta altceva mai util sa pierzi timpul liber :nanana:
danserious Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 pot zice ca as incerca in limita timpului liber un fresh start asa :) si la fresh start as ramane ,dar parca as "arde" un yeti :P. Sa inteleg ca lucrurile merg pe link exact asa cum le-am lasat acum ceva vreme? :) Dantic tata cauta altceva mai util sa pierzi timpul liber :nanana: +1 :))