Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Sadi022002
Posted

ce naiba, ori stai prost cu vederea ori ma ignori, de postat la guilde normal ca ai timp, dar sa te uiti pe la reevaluari ... nu, ti-am lasat si vreo 4 PM-uri si nici macar pe pm nu ai raspuns

:rofl2:

Guest Sadi022002
Posted

pai cam asa sta treaba ...

e rozaaaa treaba :-j la altzi se poate la tine nu , si stii dc ? pt ca pe tine scrie HONEY

Guest Sadi022002
Posted

e bine mai, am ramas fara cuvinte...

Ehh .. lasa ca le recapetzi u in curand

Posted

ce naiba, ori stai prost cu vederea ori ma ignori, de postat la guilde normal ca ai timp, dar sa te uiti pe la reevaluari ... nu, ti-am lasat si vreo 4 PM-uri si nici macar pe pm nu ai raspuns

e rozaaaa treaba :-j la altzi se poate la tine nu , si stii dc ? pt ca pe tine scrie HONEY

1 nu doar eu sunt in masrua sa-ti revaluez cazul :)..deja am facut-o cu 2 din cei implicati in acea plangere

2 Sadi deja incepi sa te repeti si esti plictisitor..si mai si vorbesti aiurea okokok.

Guest Sadi022002
Posted

1 nu doar eu sunt in masrua sa-ti revaluez cazul :)..deja am facut-o cu 2 din cei implicati in acea plangere

2 Sadi deja incepi sa te repeti si esti plictisitor..si mai si vorbesti aiurea okokok.

Nu cred ca te-a bagat cineva in seama pe tine , asa ca veziti de treburile tale si nu mai ma urmari ce scriu eu.Eu vb cu colegii mei asa ca veziti de drumul tau ala intunecat.

iuhuuu :rolleyes:

Hau bau :bananadance2:

Posted

#-o vine filmuletzu acum sa ma lasati in plata domnului ! :blink:

Faza a fost asa a venit un elf la poarta Ubitha sau asa ceva dupa mam dus eu dau la poarta hopa deschisa ! dau close dar prea tarziu cristal nus cum a ajuns sus ! O deschid repede sa intre bk i de la noi bogz parca si sa al arda si dupa ma pocnit cristal ! Concluzie habar nu am cum sa deschis poarta dar nu de mine a fost deschisa cine nu ma crede sa faca ce vrea nu joc mu de ieri sa fiu asa nub sa deschid poarta lu peste ca mati exazsperat cu poarta aia ! :comp1:

LINK :banghead: gata link bun luati si uitativa ! :pumn:

urc pe altu pe asta tre cont sa downlodati ! :comp1:

Guest |-_-|
Posted

' date='May 17 2009, 14:55' post='3828811']

#-o vine filmuletzu acum sa ma lasati in plata domnului ! :blink:

Faza a fost asa a venit un elf la poarta Ubitha sau asa ceva dupa mam dus eu dau la poarta hopa deschisa ! dau close dar prea tarziu cristal nus cum a ajuns sus ! O deschid repede sa intre bk i de la noi bogz parca si sa al arda si dupa ma pocnit cristal ! Concluzie habar nu am cum sa deschis poarta dar nu de mine a fost deschisa cine nu ma crede sa faca ce vrea nu joc mu de ieri sa fiu asa nub sa deschid poarta lu peste ca mati exazsperat cu poarta aia ! :comp1:

LINK :banghead: gata link bun luati si uitativa ! :pumn:

urc pe altu pe asta tre cont sa downlodati ! :comp1:

da dupa nu trebuia sa o deschizi din nou #-o cristal ce facea daca intra ca dor nu e gm la vreo alianta....o inchideai si venea cnv la un momendat sal arda si pe ala...

Guest Sadi022002
Posted

Aveti forumul aliantzei pt discutzii de familie :>

Posted

Concluzia = nu eu am deschis poarta lasatima in pace ! lu shazammg sau sm care o fi nui mai ziceti nimic care a deschis ! in fine ! sper ca acum vati lamurit toti ! :bananadance2:

Posted

Guildu KnighT a fost refacut de mine deoarece Scofield respectiv marius si dany nu au timp sa stea on . Cei care au fost in guild si vor sa reintre sunt rugati sa dea pm dStile in game .

Guest Sadi022002
Posted

Titan 18-30 max :D :beer:

Guest Senzationalul
Posted

Titan 18-30 max :D :beer:

nu vin,stau sa pazesc spotul,sunt disperat =))

Guest *ROSY*
Posted

hehhe am ajuns acasa :D

Guest Senzationalul
Posted

hehhe am ajuns acasa :D

eu mai tarziu,am mai avut ceva treaba

buna seara all

Posted

pai puteai sa imi spui asta si pe pm si...i-am dat pm si lui xtest dar nimic.. am vorbit si cu diablo si a zis ca normal ar trebui sa imi raspunda la reevaluare cel ce mi-a dat suspend, am vb cu tyrexel si a zis ca nu se baga la reevaluarea mea sa nu sara ceilalti cu gura "ca deh sunt din HONEY, e blat" si .. pe Odyzzeus si Redemption nu prea i-am vazut sa se ocupe de reevaluari sau plangeri, totusi .. am scris si in reevaluarea aia ca eram in aceeasi situatie cu Bogz si dStile si corect ar fi fost sa primesc si eu "gratierea aia "...

Guest Senzationalul
Posted

mitza,discuti in alta parte nu aici...chiar nu mai am chef sa vad ca tot posteaza ala pe aici. nu-l suport,nu-l halesc si o zic in fatza ,ce pana mea.aveti chef sa vorbiti cu el,duceti-va in alta parte ,plangeri,reevaluari,diverse,topicul guildei HH ...

Garrone stiu ca ti-e greu..dar trezeste-te la realitate..:) cred ca ai sa te consumi foarte repede..si e pecat de un tanar promitator..asa cum esti tu..:( Desi pentru mine nici macar nu esti demn de apelativul ala.. o sa ma adresez catre tine cu acest nick original de bautura spirtoasa :) de care esti atat de mandru

PS ce-ar fi sa nu mai folosesti forumul/serverul...sunt convins ca nu ar fi deloc vreo zi de doliu pentru nimeni :)

Posted

mitza,discuti in alta parte nu aici...chiar nu mai am chef sa vad ca tot posteaza ala pe aici. nu-l suport,nu-l halesc si o zic in fatza ,ce pana mea.aveti chef sa vorbiti cu el,duceti-va in alta parte ,plangeri,reevaluari,diverse,topicul guildei HH ...

pai la guilde nu prea l-am mai vazut sa posteze, la PM nu raspunde, la reevaluari nu se uita

cel mai tare :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...