Guest *ROSY* Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 un caine...se linge pe bot dupa ce mananca ^_^ si ma mai linge si pe picioare dar numi place Pai ce sa linga la u, dak nu iese nimik? Oi fi si u vreo personalitate importanta pe aici si nu stim noi
Lancelot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 boomey ai 1 down pe userul alaDe ce ai luat?:) eu cred ca nu trebuie sa explic prea pe larg :)@garorne abtine-te :)
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 boomey ai 1 down pe userul ala De ce ai luat?:) eu cred ca nu trebuie sa explic prea pe larg :) @garorne abtine-te :) din cate vad eu parca ai ceva cu noi mai dute si la alte guilde ...no warn plz
Nr1 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 boomey ai 1 down pe userul ala De ce ai luat?:) eu cred ca nu trebuie sa explic prea pe larg :) @garorne abtine-te :) Ete ma cine vb de limba romana "Garorne"
Lancelot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Garrone e in roamana mai Einstein?da-ti o palma si stai jos ai 4
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Garrone e in roamana mai Einstein?da-ti o palma si stai jos ai 4:rofl2: nu dom profesor promitem ca o sa invatam de acum... :angelbath:
Lancelot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :rofl2: nu dom profesor promitem ca o sa invatam de acum... :angelbath:ok ok tu treci clasa .Esti si curatel :))
Nr1 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Garrone e in roamana mai Einstein?da-ti o palma si stai jos ai 4Nu Eminescu dar ortografia ta e de nota 10 :-j Ai 2 vino si la anu
Lancelot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 hai sa te mai lamuresc o dataEminescu e poet..Nu prea se ocupa cu ortografia sau sintaxa frazei :) el doar scria rime de alea frumoase ca sa casti tu gura la eleai ramas corijent si la literatura :(Ps citeste si tu "Somnroase pasarele" si nu te mai arunca in discutii care te depasesc cu totulPana la urma cine esti tu?OoPs boomey nush la italiana eu l-am picat ca nu stiu cum e cu the booz :D
Guest Senzationalul Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 bun,juriul este format din : Sadi, Boom , Bitza si eu.Notele pentru pisica salbatica la prestatia artistica si simpatie incep eu : prestatie 3 , simpatie 8next plizz
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 hai sa te mai lamuresc o dataEminescu e poet..Nu prea se ocupa cu ortografia sau sintaxa frazei :) el doar scria rime de alea frumoase ca sa casti tu gura la eleai ramas corijent si la literatura :(Ps citeste si tu "Somnroase pasarele" si nu te mai arunca in discutii care te depasesc cu totulPana la urma cine esti tu?OoPs boomey nush la italiana eu l-am picat ca nu stiu cum e cu the booz :Deu am trecut anu ca miam cerut scuze si am facut baie :D :))
-=boomeey=- Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 bun,juriul este format din : Sadi, Boom , Bitza si eu.Notele pentru pisica salbatica la prestatia artistica si simpatie incep eu : prestatie 3 , simpatie 8next plizzpentru prestatie ii dau un 2 DAR cu indulgentza. pentru simpatie.. ii dau un 10 :D imi e super simpatic :Dpentru impartialitate ii dau un 5. le cam face fifti fifti :(
Dumnezeu Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Somnoroase păsărele... Somnoroase păsărelePe la cuiburi se adună,Se ascund în rămurele -Noapte bună!Doar izvoarele suspină,Pe când codrul negru tace;Dorm şi florile-n grădină -Dormi în pace!Trece lebăda pe apeÎntre trestii să se culce -Fie-ţi îngerii aproape,Somnul dulce!Peste-a nopţii feerieSe ridică mândra lună,Totu-i vis şi armonie -Pofta bună!:=)) Mihai Linkmania Eminescu
Lancelot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Unde dragoste nu e nimic nu e :(Bai boom ti-am dat 2 de warn down pe 2 usere si tu dai doar 2 la prestatie?:(Ia da-i pm de acum lui xtest sa vedem daca te rezovla :))
Guest *ROSY* Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 eu am trecut anu ca miam cerut scuze si am facut baie :D :))pfff si eu credeam ca ai trecut pt ca ai stiut la cine sa te dai :))
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 prestatie: un 7 cu indulgenta |-| simpatie: 4 suspendu in stanga si in dreapta ma rog si mai scoate cate unu din greseala
Guest Senzationalul Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Unde dragoste nu e nimic nu e :(Bai boom ti-am dat 2 de warn down pe 2 usere si tu dai doar 2 la prestatie?:(Ia da-i pm de acum lui xtest sa vedem daca te rezovla :))ia da-i tu drumul la guilda ta si lasa-ne pe noi cu spam-ul nostru..hai ca-ti dau si 1kg de seama si pa,du-te
-=boomeey=- Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Unde dragoste nu e nimic nu e :(Bai boom ti-am dat 2 de warn down pe 2 usere si tu dai doar 2 la prestatie?:(Ia da-i pm de acum lui xtest sa vedem daca te rezovla :))incerc sa fiu cat se poate de impartial :D ala este serviciul in folosul comunitatii. nu s-a luat in calcul :D
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Somnoroase păsărele... Somnoroase păsărelePe la cuiburi se adună,Se ascund în rămurele -Noapte bună!Doar izvoarele suspină,Pe când codrul negru tace;Dorm şi florile-n grădină -Dormi în pace!Trece lebăda pe apeÎntre trestii să se culce -Fie-ţi îngerii aproape,Somnul dulce!Peste-a nopţii feerieSe ridică mândra lună,Totu-i vis şi armonie -Pofta bună!:=)) Mihai Linkmania Eminescute bagi ca musca in ciorba ^_^
Lancelot Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ia da-i tu drumul la guilda ta si lasa-ne pe noi cu spam-ul nostru..hai ca-ti dau si 1kg de seama si pa,du-tepateticai o carte cu texte de astea ?sau le auzi si tu prin Regie?;;)
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 pateticai o carte cu texte de astea ?sau le auzi si tu prin Regie?;;) :hail: :hail:
[Emo] Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 pateticai o carte cu texte de astea ?sau le auzi si tu prin Regie?;;)le scoate depe taraf :)) sau teletext ^^