Guest nupotsacred Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Sunt de acord cu ss pe clona asta , n-am vrut niciodata vreun favor....dar se pare ca tocmai a facut cand a luat masuri pe aici :) @tranced daca tot te-ai bagat sa "ajuti" la rezolvarea problemelor de pe serv nu incerca sa mai prostesti pe nimeni cum faci tu de obicei. Spune si ca muguard blocheaza doar varianta afk tool care a fost pusa pe forum nu si variantele voastre :) Ma bazez pe voi ca o sa reparati ce ati stricat cu toate ca nu va cred in stare. Hai bye ca n-am voie sa mai postez de pe clone :) baga nasu --- :pottytrain2: :rofl2:
chaserz Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 "ba" va ia dracu` daca mai postati aici.!!!! sa mor ca mai sa lesin de ras cand am vazut ce "texte" ies din tipa asta de la videochat :baby: deci sa fie inteles,daca unu mai scrie ceva aici vedeti ca videochat-ista are ID-urile vostre si o sa va dea web cand isi baga dusu-n.....monitor ;;) @P.S. `te dreq de bagatoare in seama
chaserz Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 olla :tiphat: parasuta nu mai viziteaza topicul?sau se intereseaza sa ne dea in judecata?luami-ar IP-ul... :whistle:
SadiBK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 olla :tiphat: parasuta nu mai viziteaza topicul?sau se intereseaza sa ne dea in judecata?luami-ar IP-ul... :whistle: Nu mai are gm de guilda :))