SHARK_BITE Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Hai ca v-am tinut in tensiune destul, va puteti scoate morcovii de unde vi i-am bagat ca de data asta doar am glumit.Data viitoare poate vine GM`ul guildei HONEY si va imprastie V-am aratat doar ca sunteti niste tarani cu figuri de vedeta, fara nici un drept de a posta in topicul acesta dar cu tupeu de a spune altora ce sa faca.Nu ati adus nici un argument ca sa ma puteti contrazice ca aveti mai multe drepturi de a spama aici fata de oricare de pe serv .Cainii care doar latra ca voi, nu musca,iar cand va ia cineva mai tare nu stiti sub ce masa sa va bagati.Mai iese cate un catelus si injura cand se intoarce stapanul cu spatele. Nici dusmanii nu mai sunt ce erau odata dom`le...sunteti mai praf decat am crezut ca ati pus boticul presupunand gresit ca eu fac parte din guilda HONEY sau ca mai joc Nu vreau guilda aia de 2 bani pe care tot incercati sa o obtineti si nici nu ma intereseaza ca traiti din amintiri spamand un topic al unei guilde din care nici macar nu mai faceti parte, dar acum ca ati vazut unde va e locul si anume sub masa nu va mai rupeti in figuri vorbind de sus cu toata lumea ca nu sunteti cu nimic mai presus sau cu mai multe drepturi decat nimeni care vine si spameaza aici Nici macar membrii HONEY nu mai sunteti =)) Adio periculosilor, sper sa nu stricati bd asta la fel cum ati facut cu celalalt Cica topicul membrilor HONEY =)) =)) Am incercat sa fiu ""amabil"" dar vad ca tu ne tot numesti tarani,caini etc....este ultima data cand iti spun ca ne doare in dosul garii Faurei de opiniile/parerile tale vis-a-vis de noi ,HONEY sau altceva ! Si cand spun ultima oara ma refer la faptul ca e ultima oara cand incerc sa iti vbesc civilizat !
bunny Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Alo, ce-i cu cearta asta si eu nu sunt invitat? :D
SHARK_BITE Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Alo, ce-i cu cearta asta si eu nu sunt invitat? :D ai bilet ?...daca nu paraseste incinta :tiphat:
tranced Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 M-am simtit insultat. <_< Plec. :pottytrain2:
SHARK_BITE Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 M-am simtit insultat. <_< Plec. :pottytrain2: x 2
Perla Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Cocosele tranced , morcovii se impart mai tarziu, nu e nevoie sa te pregatesti. Cand o sa fiu impresionata de amenintarile unor alcoolisti o sa te anunt shark Spun alcoolisti pt ca de la prietenii cu care iesi am aflat ca le e rusine sa mai iasa cu tine ca ii faci de ras.Ia ghici de ce? Of , nici prietenii astia nu mai sunt ce erau odata...... Apropo....cine e membru HONEY de aici?=))
SHARK_BITE Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Cocosele tranced , morcovii se impart mai tarziu, nu e nevoie sa te pregatesti. Cand o sa fiu impresionata de amenintarile unor alcoolisti o sa te anunt shark Spun alcoolisti pt ca de la prietenii cu care iesi am aflat ca le e rusine sa mai iasa cu tine ca ii faci de ras.Ia ghici de ce? Of , nici prietenii astia nu mai sunt ce erau odata...... Apropo....cine e membru HONEY de aici?=)) Eu zic sa te intorci la ce stii mai bine ...apropo de prieteni si cocosei...sau nu mai ai la cine sa ti-o arati pe web si sa privesti ""cocosei""....? De vreme ce stai pe aici ..ti-ai pierdut ""valoarea"" si nu mai ai ""iubiti virtuali"" sa va frecati pe pixeli ! Trist ! Iti recomand rubrica de angajari de la ziarul ""Libertatea"" ...e cerere de tinere ""talente"" ca tine cu IQ redus sa stie 2 boabe de engleza ptr videochat !Unele ofera si cazare te descurci tu platesti in natura (app plata in natura nu inseamna fasole,porumb sau alte produse din ""natura"" ) Si esti mai mult decat prost informata ies destul de des cu prietenii...sursa ta e mai mult decat expirata/stricata/proasta etc etc ...!
Lancelot Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 well am dat suspend cui trebuia si cui se impunea Nush ce a fost cu panarama asta pe aici dar ar fi mai bine sa va abtineti :)
bunny Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cocosele tranced , morcovii se impart mai tarziu, nu e nevoie sa te pregatesti. Cand o sa fiu impresionata de amenintarile unor alcoolisti o sa te anunt shark Spun alcoolisti pt ca de la prietenii cu care iesi am aflat ca le e rusine sa mai iasa cu tine ca ii faci de ras.Ia ghici de ce? Of , nici prietenii astia nu mai sunt ce erau odata...... Apropo....cine e membru HONEY de aici?=)) Nu stiu ce anume ti-ar fi facut shark de te-a suparat asa de tare. De obicei chiar nu se baga in treburile altora. Din cate stiu ai o varsta, cat mine si inca vreo 2 la un loc, dar nu pot spune acelasi lucru si despre faptul cum te porti. Oricum, nu e treaba mea pentru ce anume va sicaniti aici, dar e urat, chiar e urat sa vad 2 persoane in varsta care se spurca mai rau decat unii de 14 ani de pe-aici. Daca din partea voastra vedem asemenea posturi, la ce dracu sa m-astept de la altii? Motiv pentru care mi-e scarba sa mai dau un click pe-aici.
Guest Bamby Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Povesti nemuritoare am auzit si eu.Ghici cine le-a inventat?nvm Prietenul la nevoie se cunoaste :)
Guest Bamby Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Si ca sa lamurim problema si ca sa nu creez probleme de familie etc.... eu l-am auzit vorbind, numai ca el nu stia ca era in transa,nici cand i-am zis de prieteni nu s-a prins....e urat ce faceti Al dracului e perla care se ia aiurea de toata lumea, asa-i?
SHARK_BITE Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Si ca sa lamurim problema si ca sa nu creez probleme de familie etc.... eu l-am auzit vorbind, numai ca el nu stia ca era in transa,nici cand i-am zis de prieteni nu s-a prins....e urat ce faceti Al dracului e perla care se ia aiurea de toata lumea, asa-i? Am asa o durere de ce ai auzit tu mai ceva decat o constipatie acuta ,chiar nu vezi ca esti in + ? Ai cumva numele HONEY inscris la OSIM ? Esti reprezentanta legala a proprietarului ? Ai un act notarial care te atesta ca esti persoana juridica sub numele de HONEY ? Daca ai si imi demonstrezi eu nu mai postez aici ca devine infractiune ! Daca nu ai ..."Mars in pizda matii cu impresiile tale de aparatoarea celor oprimati""...cauta-ti alti fraieri sa le mai arati pizda pe web sa va frecati cu orgasme de la zeci de km departare ca suntem satui de figurante cu basini balonate pe aici ! P.S. Ia un Espumisan ! P.S.S. Stiu Lance ..+10%... :D Oricum sincer nu stiu ce e mai patetic ..! eu pe Skype sprituit acasa sau tu agatand ""masculi"" de pe Mu sa le arati tatele si pizda pe web !? Ce ziceai de prieteni ? =)) aia care imi spuneau ce faci pe webcam....esti mai patetica decat o amenda expirata !
SadiBK Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 well am dat suspend cui trebuia si cui se impunea Nush ce a fost cu panarama asta pe aici dar ar fi mai bine sa va abtineti :) Te-as ruga sa procedezi cum ai procedat si cu mine , clonele alea ... stii tu mai bine :) @ :bananadance2:
Guest Bamby Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Sunt de acord cu ss pe clona asta , n-am vrut niciodata vreun favor....dar se pare ca tocmai a facut cand a luat masuri pe aici :) @tranced daca tot te-ai bagat sa "ajuti" la rezolvarea problemelor de pe serv nu incerca sa mai prostesti pe nimeni cum faci tu de obicei. Spune si ca muguard blocheaza doar varianta afk tool care a fost pusa pe forum nu si variantele voastre :) Ma bazez pe voi ca o sa reparati ce ati stricat cu toate ca nu va cred in stare. Hai bye ca n-am voie sa mai postez de pe clone :)