Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest |-_-|
Posted

:happy1:

MITZA VREI UN CONT CU UN SM LVL 250 SA NU TE PLICTISESTI?

Guest |-_-|
Posted

neatza :tiphat: app cate conturi ai? =))

Posted

As vrea sa-i anunt pe cei care nu ne semnaleaza din timp problemele legate de lvl/xp/puncte si incearca sa profite de micile greseli aparute in calcule..ca vor suporta consecintele de rigoare...

Adica suspend pentru exploatarea unui bug de joc..sau scoaterea punctelor si lvl pe care le-a facut fara sa anunte echipa de problemele aparute :)

nu e corect sa fie pedepsiti din cauza unui bug care nu tine de ei. pur si simplu joaca mu oamenii. nu trebuiesc pedepsiti din cauza ca v-au scapat din calcul mai multe caractere carora nu le-ati pus la punct statusul. :)

neatza :tiphat: app cate conturi ai? =))

multe. chiar uitasem de unele dintre ele. noroc cu lance.. ca mi-am mai adus aminte de ele :rofl2:

' date='May 15 2009, 15:17' post='3820544']

salut dane , da un buzz pe mess :beer:

acu intru stai asa

Guest shasa_cai
Posted

am contul cu scofield dar nu prea mai am chef de mu... sa vad ce iese la reevaluare

Guest |-_-|
Posted

sar putea sa dureze :))

Posted

nu e corect sa fie pedepsiti din cauza unui bug care nu tine de ei. pur si simplu joaca mu oamenii. nu trebuiesc pedepsiti din cauza ca v-au scapat din calcul mai multe caractere carora nu le-ati pus la punct statusul. :)

Ba este corect, in orice joc online exploatarea unui bug se pedepseste cu suspend permanent; este inclus orice tip de bug.

Guest |-_-|
Posted

mur doc..daca am cu 2lvl mai putin e cv grav? :-??

Posted

Decat sa umpli topicuri cu emoticonuri ai putea citi si lucruri importante.

Serverul va fi on foarte curand si dupa cum stiti au fost editate foarte multe caractere .

Rugamintea mea este, atunci cand intrati in joc daca veti depista ceva deosebiri mari intre cum arata caracterul acuma si cum ar trebui sa fie varianta reala sa puneti un post aici in topic pentru a repara eroarea ( in caz de aveti 5 lvle in + / - , sau orice alta problema minimala de genul asta, nu mai faceti post pentru ca e posibil ca pana sa ajungem sa va editam sa le faceti omorand mobi, deci nu consideram ca e ceva important incat sa necesite o reeditare ) .

Un post ar trebui sa arate de forma

Caracterul :

Problema constatata :

O parte din voi au profitat de bug si facand lvl's , adaugandu-si puncte la stats ... cazurile de genul au primit valoarea 0 la str/agil/vit/ene, ramanand cu valoarea de " puncte neintroduse " aferenta lvl-ului real al caracterului .

Cei in cazul asta sa adauge punctele la str/agil cerute minimal de setul care e pus pe ei, sa nu ramana cu request-ul item-ului pe rosu .

Spam-ul si minciunile in acest topic vor fi pedepsite .

Guest |-_-|
Posted

Decat sa umpli topicuri cu emoticonuri ai putea citi si lucruri importante.

:|

Posted

:|

Nu zice nimeni ca un emoticon nu poate insemna mai mult decat 10 cuvinte. Dar una e sa pui un emoticon raspuns la ceva, sau sa exprimi ceva, una e sa imi umpli 4 pagini de emoticonuri, si eu sa caut 2 cuvinte zise de cineva prin 100 de posturi, celelalte 99 fiind doar niste fete de astea.

Guest ..::| Loading |::..
Posted

emoo :>

Guest |-_-|
Posted

emoo :>

pss..gata ca daca nu il cheama pe lancelot si ne inchide iar topicu :comp1: :comp2:

Guest shasa_cai
Posted

nimic nou nu ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...