Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Old Skull
Posted

merge serveru?

Guest SweetPoison
Posted

Neatza beatza :*

Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de doi ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita: - Aproape am terminat, Cristi. Incearca sa nu plangi, Cristi. Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu. Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice: - Incearca sa nu mai fii suparat, Cristi. O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Cristi.. Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior. Casierita, impresionata ii spune: - Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Cristi !!! - Pe baietelul meu il cheama Daniel, eu sunt Cristi.

La închisoarea de femei: - Fetelor, am două veşti: una rea şi una bună. Pe care o vreţi prima? - Pe cea bună... - Mîine vă dăm morcovi... - Uraaaa! Şi aia rea? - Raşi?

Copii, pentru ca ati fost asa de cuminti, azi o sa va duc la cofetarie, sa vedeti cum mananca lumea prajituri!

Un tip e cu amanta in pat ... la un moment dat suna cineva la usa . Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea. Se duce la usa , deschide si spune: - Aaa, iubi ! Ce bine ca ai venit ! Du si tu gunoiul !... si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca. Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice : "Si frumoasa si desteapta !" Ajunge acasa, suna la usa , ii deschide sotia : - Aaa, iubi ! Ce bine ca ai venit ! Du si tu gunoiul !... Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: "Si urata si cu tupeu !"

Patru barbati stau de vorba la o sticla de vin . Se ajunge inevitabil la performantele sexuale . Primul: - Eu fac sex cu nevasta mea o data pe luna . Al doilea: - Eu de doua ori pe luna . Al treilea: - Eu o data pe saptamana . Al patrulea: - Eu de doua-trei ori pe saptamana . Primul catre al patrulea: - Da' tu nici n-ai nevasta ! Al patrulea: - Aah, pai nu despre a ta era vorba ?

Sotul vine acasa si-o prinde pe sotie cu amantul in pat. Socat , intreaba : - Ce se intampla aici ? Sotia se uita la amant si zice: - Ti-am spus ca-i prost !?

Doi tineri se casatoresc. In noaptea nuntii toate rudele asteapta ca ei sa arate cearceaful care sa ateste puritatea sotiei. Dar cum cei doi consumasera mai demult actul, se aflau acum intr-o mare incurcatura. Nevasta sugereaza sa dea cu vopsea cearceaful , ca sa ii pacaleasca pe nuntasi. Numai ca singura vopsea pe care o gasesc in camera este de culoare verde. Disperati, folosesc vopseaua si mirele scoate cearceaful pe balcon. Toti nuntasii raman inmarmuriti numai unul striga : - Bravo, mah, i-ai spart fierea !!!

Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina, pleaca si din usa ii spune tipei: - Ti-am dat bani falsi! La care tipa raspunde: - Tu sa fii sanatos!...

Iese un betiv dintr-un bar, face cativa pasi, da' cade intr-un sant si adoarme. Vine un poponar, i-o trage in c*r, ii lasa 10$ in buzunar si pleaca. Se scoala betivu', gaseste banii, se intoarce in bar si comanda: - Vodca! Bea de toti banii, iese afara, cade in sant, se repeta treaba... Se scoala omu', intra in bar se aseaza pe scaun. Vine barmanul si-l intreaba: - Tot vodca? - Auzi, baiete, mai bine da-mi un coniac, ca de la vodca ma ustura c*ru' !

Sper sa va placa :P

Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri
Posted

neatza :crazy2:

Guest |-_-|
Posted

' date='May 15 2009, 12:39' post='3820017']

neata :( am luat cont blocat pe cabal :|

da tu cn esti? :crazy:

Posted

:whistle:

Guest |-_-|
Posted

' date='May 15 2009, 12:45' post='3820037']

Un prieten bun de alui Dan :P :beer:

ahh..credeam ca esti spion ;) :-j

Posted

-_-

Posted

:>

Guest |-_-|
Posted

crantz crantz :crazy: inca 3 zile de asteptare

Posted

cica se pun si alea 6 in care a fost inchis serverul :(

Guest |-_-|
Posted

cica se pun si alea 6 in care a fost inchis serverul :(

nu la asta ma refeream :hail: pe contu | ^_^ | mia dat xtest 5 zile no posting acum 2 zile ...

Posted

aaa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...