detriech Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 nu stie chiar nimenii o data cat de cat plauzibila cand o se poata face conturi iara ? :hair: :hair: :hair: :comp1:
SadiBK Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 nu stie chiar nimenii o data cat de cat plauzibila cand o se poata face conturi iara ? :hair: :hair: :hair: :comp1: Nu stiu ei , darmite noi :)
boomeey Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 eu ti le-am luat ma :D E bine atunci:D punele la naftalina :) @app , Sunt suparat pe tine :D pt magariile de pe servaru ala de .... nu mai zic cum glumeam. n-am nici un nick. doar doua conturi am reusit sa fac, si pe alea am pus nick-urile mele. + ca am luat cont blocat pe unul din ele :)) @n-ai de ce sa fii suparat pe mine. suspendurile le-ati luat pe baza logurilor. sper ca aici sa nu fiti asa de neindreptatiti cum ati fost acolo :D
SadiBK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 eu ti le-am luat ma :D E bine atunci:D punele la naftalina :) @app , Sunt suparat pe tine :D pt magariile de pe servaru ala de .... nu mai zic cum glumeam. n-am nici un nick. doar doua conturi am reusit sa fac, si pe alea am pus nick-urile mele. + ca am luat cont blocat pe unul din ele :)) @n-ai de ce sa fii suparat pe mine. suspendurile le-ati luat pe baza logurilor. sper ca aici sa nu fiti asa de neindreptatiti cum ati fost acolo :D :naughty: Nu e vb de 3 zile de suspend , e vb de alte magarii :) seturi + coins.... Oricum nu aveam cu cine juca , le-am dat o lectie de crescut :) (fara program de afk)
boomeey Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 eu ti le-am luat ma :D E bine atunci:D punele la naftalina :) @app , Sunt suparat pe tine :D pt magariile de pe servaru ala de .... nu mai zic cum glumeam. n-am nici un nick. doar doua conturi am reusit sa fac, si pe alea am pus nick-urile mele. + ca am luat cont blocat pe unul din ele :)) @n-ai de ce sa fii suparat pe mine. suspendurile le-ati luat pe baza logurilor. sper ca aici sa nu fiti asa de neindreptatiti cum ati fost acolo :D :naughty: Nu e vb de 3 zile de suspend , e vb de alte magarii :) seturi + coins.... Oricum nu aveam cu cine juca , le-am dat o lectie de crescut :) (fara program de afk) nu s-a facut nici o magarie, te asigur de asta. deci sa inteleg ca a fost dat suspendul pe buna dreptate? :)) lasa ca a ramas crema societatii sa joace :))
SadiBK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 eu ti le-am luat ma :D E bine atunci:D punele la naftalina :) @app , Sunt suparat pe tine :D pt magariile de pe servaru ala de .... nu mai zic cum glumeam. n-am nici un nick. doar doua conturi am reusit sa fac, si pe alea am pus nick-urile mele. + ca am luat cont blocat pe unul din ele :)) @n-ai de ce sa fii suparat pe mine. suspendurile le-ati luat pe baza logurilor. sper ca aici sa nu fiti asa de neindreptatiti cum ati fost acolo :D :naughty: Nu e vb de 3 zile de suspend , e vb de alte magarii :) seturi + coins.... Oricum nu aveam cu cine juca , le-am dat o lectie de crescut :) (fara program de afk) [ nu s-a facut nici o magarie, te asigur de asta. deci sa inteleg ca a fost dat suspendul pe buna dreptate? :)) lasa ca a ramas crema societatii sa joace :)) Cred ca nu ai citit bine. E o cauza pierduta oricum , nu mai are rost sa discutam
tranced Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 nu s-a facut nici o magarie, te asigur de asta. deci sa inteleg ca a fost dat suspendul pe buna dreptate? :)) sau nu hai ca ala atat poate n-am ce sa ii cer dar de la tine aveam pretentii... hola r3 m3n