Guest Interzisa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ooo :P poate ti`au furat numele astia din hh :))) prietenii tai Toate iti sunt luate? :-? Ai multi fani. ;;)
SadiBK Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ooo :P poate ti`au furat numele astia din hh :))) prietenii tai Toate iti sunt luate? :-? Ai multi fani. ;;) Toate :-j Ma iubesc mult ;;)
mau Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Care mi-o fi luat numele :-? :cool2: deschide si u topic special =))
Guest Interzisa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Care mi-o fi luat numele :-? :cool2: deschide si u topic special =)) Vorba ta :)) Deschide un topic special sa vezi cine ti-a furat nick-urile, si misca-te-n joc, iti ducem doru -_-
SadiBK Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Care mi-o fi luat numele :-? :cool2: deschide si u topic special =)) Vorba ta :)) Deschide un topic special sa vezi cine ti-a furat nick-urile, si misca-te-n joc, iti ducem doru -_- Mi-am facut un bk amarat :bananadance2:
Guest Interzisa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Care mi-o fi luat numele :-? :cool2: deschide si u topic special =)) Vorba ta :)) Deschide un topic special sa vezi cine ti-a furat nick-urile, si misca-te-n joc, iti ducem doru -_- Mi-am facut un bk amarat :bananadance2: Ce nick? ;;) Huh, da pm in joc..la anohoolic... poate punem de-un hustle fara sa vada rosy :)) =))
boomeey Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Care mi-o fi luat numele :-? :cool2: ce nume aveai ? Sadi*BK :-? Q-Sadi :) Rosy eu ti le-am luat ma :D
SadiBK Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mi-am facut un bk amarat :bananadance2: Ce nick? ;;) Huh, da pm in joc..la anohoolic... poate punem de-un hustle fara sa vada rosy :)) =)) Pai facem un trio si nu se supara nici una :P
SadiBK Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 eu ti le-am luat ma :D E bine atunci:D punele la naftalina :) @app , Sunt suparat pe tine :D pt magariile de pe servaru ala de .... nu mai zic cum
Guest Interzisa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mi-am facut un bk amarat :bananadance2: Ce nick? ;;) Huh, da pm in joc..la anohoolic... poate punem de-un hustle fara sa vada rosy :)) =)) Pai facem un trio si nu se supara nici una :P Ma vezi pe mine cu jumati de masura? ;;) :naughty:
SadiBK Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mi-am facut un bk amarat :bananadance2: Ce nick? ;;) Huh, da pm in joc..la anohoolic... poate punem de-un hustle fara sa vada rosy :)) =)) Pai facem un trio si nu se supara nici una :P Ma vezi pe mine cu jumati de masura? ;;) :naughty: :dooh:
lulis Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mi-am facut un bk amarat :bananadance2: Ce nick? ;;) Huh, da pm in joc..la anohoolic... poate punem de-un hustle fara sa vada rosy :)) =)) Pai facem un trio si nu se supara nici una :P mai vezi tu cioba calda la ................ =))
detriech Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 waiting waiting :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: