Guest -Jafar- Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Am auzit ca s-a smecherit, sta si cu admini la pt :) Smecher de smecher Old asta. PS: welcome back :tiphat: :tiphat: Tu esti ala ? @Daca nu ma cresti nu ma joc :whistle: Eu eu. Daca m-ati abandonat aici ce sa fac. M-au infiat Old si Perla :) Zic si eu bodaproste ca ma suporta :lol: Nu-i las la greu :) Oricum, vi se simtea lipsa. CSul e o gluma fara Honey. http://imageshack.us/photo/my-images/5/sharkzo.jpg/ :cool2: :photo: Ce burtica a facut domnu Paul...
SHARK_BITE Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Am auzit ca s-a smecherit, sta si cu admini la pt :) Smecher de smecher Old asta. PS: welcome back :tiphat: :tiphat: Tu esti ala ? @Daca nu ma cresti nu ma joc :whistle: Eu eu. Daca m-ati abandonat aici ce sa fac. M-au infiat Old si Perla :) Zic si eu bodaproste ca ma suporta :lol: Nu-i las la greu :) Oricum, vi se simtea lipsa. CSul e o gluma fara Honey. http://imageshack.us/photo/my-images/5/sharkzo.jpg/ :cool2: :photo: Ce burtica a facut domnu Paul... Neah e iluzie optica de la tricou...de unde dreaq burta ........
SadiBK Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Eu eu. Daca m-ati abandonat aici ce sa fac. M-au infiat Old si Perla :) Zic si eu bodaproste ca ma suporta :lol: Nu-i las la greu :) Oricum, vi se simtea lipsa. CSul e o gluma fara Honey. Ce burtica a facut domnu Paul... Mai gandeste-te odata la ce ai zis :) cine pe cine a abandonat ? :D Cs-ul = foame , iar noua nu ne este , chiar daca vom juca nu vom merge la cs
Dinamovist4Ever Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Eu eu. Daca m-ati abandonat aici ce sa fac. M-au infiat Old si Perla :) Zic si eu bodaproste ca ma suporta :lol: Nu-i las la greu :) Oricum, vi se simtea lipsa. CSul e o gluma fara Honey. Ce burtica a facut domnu Paul... Mai gandeste-te odata la ce ai zis :) cine pe cine a abandonat ? :D Cs-ul = foame , iar noua nu ne este , chiar daca vom juca nu vom merge la cs Cs'ul = foame = HH , si daca ati vrea sa participati nu le-ati putea lua csu pt ca stie toata lumea de ce...