EminescuX Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mai joaca careva din voi bre? eu da atac castelu acuma ca nu au rege:)
lulis Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mai joaca careva din voi bre? toti fomistii joaca ca le merge elite :D
EminescuX Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mai joaca careva din voi bre? toti fomistii joaca ca le merge elite :D deci m-am suparat stiu ca sunt fomist dupa xp,chiar merge si elitu dar nu joc!:)
SadiBK Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mai joaca careva din voi bre? toti fomistii joaca ca le merge elite :D deci m-am suparat stiu ca sunt fomist dupa xp,chiar merge si elitu dar nu joc!:) :liar:
lulis Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mai joaca careva din voi bre? toti fomistii joaca ca le merge elite :D deci m-am suparat stiu ca sunt fomist dupa xp,chiar merge si elitu dar nu joc!:) nu-i timpul trecut sa te reapuci :P
EminescuX Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mai joaca careva din voi bre? toti fomistii joaca ca le merge elite :D deci m-am suparat stiu ca sunt fomist dupa xp,chiar merge si elitu dar nu joc!:) nu-i timpul trecut sa te reapuci :P sm-u meu are lvl 150 + joaca un copil acuma pe caracter:))
SadiBK Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mai joaca careva din voi bre? toti fomistii joaca ca le merge elite :D deci m-am suparat stiu ca sunt fomist dupa xp,chiar merge si elitu dar nu joc!:) nu-i timpul trecut sa te reapuci :P sm-u meu are lvl 150 + joaca un copil acuma pe caracter:)) il face mare si te apuci si u :whistle:
mau Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 huaa, imd trece pagina fara sa postez eu :naughty: