Guest *Maiev* Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Hahaha, trebuia sa rad ?@Vezi ca nu atarn ca tine dupa X si Y , hai sa ne vedem de joc sa nu o dam in altele , u vezitzi de ceia ce itzi este cuvenit si lasane pe noi , sa stii ca daca nu ne deranjezi nu o sa itzi ducem dorul ,relax.Nerecunostinta este o trasatura urata de caracter, stii asta, nu? Ar fi frumos sa tii minte cand te ajuta cineva si sa nu o dai in diverse.
TyreXel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Sadi & lance relax ca va dau suspend la amandoi :lol:
Guest vlad_vlad Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 bah frate da mai lasatine in durerea noastra >:P nu aveti unde posta si va bagati peste noi?neatza trupa :*
Nr1 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Sadi te mai rog o data sa ai mila fata de limba romana :)Cat despre atarnat..tu faci mai mult de atat :) nu de alta dar vad ca ai urmat exemple bune in viata.Ps si culmea e ca eu nu te bagasem in seama..tu singur ai cautat anturaj.Si tot eu sa te las in pace..pai hotarasta-te ..sau nu prea stii ce vrei de fapt?;;)Lance u miai urat de bine 3 zile si zici ca eu ma bag in seama cu tine OMG , hai gata ignore 4 u
Nr1 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nerecunostinta este o trasatura urata de caracter, stii asta, nu? Ar fi frumos sa tii minte cand te ajuta cineva si sa nu o dai in diverse.Alina cu ce ma ajutat pe mine ? :))Eu am cerut doar corectitudine nu favoruri cum cer altzi .Si nu o dau eu in diverse cu nimeni, Dar dc imi da warn 3 zile ? ca fac cei din jurul lui miau miau si poftesc la castel ? Hai bft @SCZ Eminescianule
_Deza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 bah frate da mai lasatine in durerea noastra >:P nu aveti unde posta si va bagati peste noi?neatza trupa :*ti'ai luat topic si nu stiam?nu sunt din alianta si mai postez din cand in cand,probleme?nu esti nici garrone,nici boom ca sa ai vreun drept in privinta asta.
galorDW Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 female dog fight #-o [a se citi ca sinonim cuvantului bitch ] :rofl2:
jeffry19 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 sadi te credeam mai inteligent #-o dar vad ca ma insel pe zi ce trece.Esti mare si tot pe atata de prostps: acu ii dau dreptate lu arabu@
Nr1 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ti'ai luat topic si nu stiam?nu sunt din alianta si mai postez din cand in cand,probleme?nu esti nici garrone,nici boom ca sa ai vreun drept in privinta asta.Si daca ei itzi interziceau , nu aveai voie sa postezi ? :-??sadi te credeam mai inteligent #-o dar vad ca ma insel pe zi ce trece.Esti mare si tot pe atata de prostps: acu ii dau dreptate lu arabu@Dc postezi cu user facut acum 40 min ? Stai ascuns ?sunt satul de dastia ca tine
jeffry19 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Dc postezi cu user facut acum 40 min ? Stai ascuns ?sunt satul de dastia ca tinenu ma ascund stai calm am ss pe user-ul principal ;) si dc sa ma ascund?crezi ca imi e frica de tn sau ce? =)) mai e pana cand o sa ma tem de cei ca tn :violent:
Nr1 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 nu ma ascund stai calm am ss pe user-ul principal ;) si dc sa ma ascund?crezi ca imi e frica de tn sau ce? =)) mai e pana cand o sa ma tem de cei ca tn :violent:Dc sa te temi ma ? tea amenintzat cineva ? Vai de capul vostru
Guest Senzationalul Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 sadi get a women ... vorbesti mult si degeaba , de cand nu ai mai fost la femei ?
Guest |-_-| Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 mai mai...fara mn vad ca ati facut doar 9 pag....nu le aveti cu spamu deloc :naughty:
Nr1 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 sadi get a women ... vorbesti mult si degeaba , de cand nu ai mai fost la femei ?Pai de cand umblu cu tine am uitat de femei la ce mai sunt bune femeile :))
Guest |-_-| Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 baaaaa a dat drumu la server ? oOdaaaa baaaa....si inca avem castelu baaaaaa :))