Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest SweetPoison
Posted

baga-te la somn, boom-buila, sa te odihnesti pana se deschide serv ^^^

eu ma pregatesc de serv :((

Posted

baga-te la somn, boom-buila, sa te odihnesti pana se deschide serv ^^^

eu ma pregatesc de serv :((

:D n-am somn dulceatza :(

faci o cafelutza cu mult mult mult zahar? :D

Posted

am mai gasit tot un user de-al meu prin arhive :rofl2:

lancelot stiu ca urmaresti topicul aliantei noastre. scoate si mie din warn ca vad ca-i de prin martie ultimul. 10x

am mai gasit tot un user de-al meu prin arhive :rofl2:

lancelot stiu ca urmaresti topicul aliantei noastre. scoate si mie din warn ca vad ca-i de prin martie ultimul. 10x

Guest ngrmihai
Posted

neata...merge lvl merge? :)) :banghead:

Posted

Avem si daca nu avem il luam si daca nu noi atunci cine ? pisicile nu prea pot , miau miau atat stiu

Sadi ne vedem in 3 zile :) poate iti mai ies din repertoriu glumitele astea la care rad doar prietenii tai de pac pac :) ca deja ai sarit si tu calul..dar cine umbla in gasca..se si aseamana

Baiatule nu ti se pare ca te crezi prea mult bagat in seama

Sau nu mai am voie sa discut pe baza castelului ca tziai cumparat u forum OMG

iatzi tata o femeie si descarcate cu ea nu veni la noi aici sa faci ce itzi trece tie prin cap

@vezi ca la STF PLM MM..... nu iei asa foc , dar la "miau miau" tia sarit tastatura , cica "glumitze"

nu sunt glumitze fac misto de cei care nu pot lua castelul , aaa scz faci parte din ei ?nu stiam , am sa specific "Lancelot exclus ca are mod si imi da suspend , hai sa fim seriosi

Posted

tia tie tia?

Sadi ..intai invata sa scrii inainte sa mi te adresezi. :) have fun..cuceritorule :))

@boomey ai warn down pe userul ala :D

Hahaha, trebuia sa rad ?

@Vezi ca nu atarn ca tine dupa X si Y , hai sa ne vedem de joc sa nu o dam in altele , u vezitzi de ceia ce itzi este cuvenit si lasane pe noi , sa stii ca daca nu ne deranjezi nu o sa itzi ducem dorul ,relax.

Cap de lista ;))

Posted

Sadi te mai rog o data sa ai mila fata de limba romana :)

Cat despre atarnat..tu faci mai mult de atat :) nu de alta dar vad ca ai urmat exemple bune in viata.

Ps si culmea e ca eu nu te bagasem in seama..tu singur ai cautat anturaj.Si tot eu sa te las in pace..pai hotarasta-te ..sau nu prea stii ce vrei de fapt?;;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...