Maeve Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 cum sa intrebi pe cineva "nu va suparati, cat este ceasul?" si sa ti se raspunda "nu,nu sunt valuri mari azi" ....
mau Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 cum sa intrebi pe cineva "nu va suparati, cat este ceasul?" si sa ti se raspunda "nu,nu sunt valuri mari azi" .... =)))
mau Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 reclama anti-litoral :P eh, eu sunt cu crisul....marea o las pt voi
mau Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 la mare la soare elfele sunt goale :P elfe adevarate, agata`le pe toate
mau Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 mau, eu te spun lu' mama, mi-ai furat banana :)) roxana eu te...... parca
mau Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 n-avem roxana, pleaca! :)) :P pai cu roxana era piesa parca :P
EminescuX Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 cum sa intrebi pe cineva "nu va suparati, cat este ceasul?" si sa ti se raspunda "nu,nu sunt valuri mari azi" .... asta nu e nimik. sa vez ce am facut eu prin 2005 jucam pe linkmania si eram pe spot cautam oameni de party sa las afk, in acelas timp vb cu un vecin era la mine al ajutam la un pc nu ai mai mergea nus ce,in fine nu stiam ce buba are pc-u asa ca sun pe un coleg si ai zic coitze adu si mie niste rami ,o placa video,si o elfa !!!!!!!!!!!!!!!,la care vecinu meu a ramas uimit la spusele mele si m-a intrebat elfa asta face parte din pc =)))))))))))))))))))))))))))))) bine inteles iam zis ca m-am exprimat gresit:)),ala de la telefon juca si el pe link, a fost rasu dupa lume :))
Maeve Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 n-avem roxana, pleaca! :)) :P pai cu roxana era piesa parca :P suzana mama nu roxana :))) cum sa intrebi pe cineva "nu va suparati, cat este ceasul?" si sa ti se raspunda "nu,nu sunt valuri mari azi" .... asta nu e nimik. sa vez ce am facut eu prin 2005 jucam pe linkmania si eram pe spot cautam oameni de party sa las afk, in acelas timp vb cu un vecin era la mine al ajutam la un pc nu ai mai mergea nus ce,in fine nu stiam ce buba are pc-u asa ca sun pe un coleg si ai zic coitze adu si mie niste rami ,o placa video,si o elfa !!!!!!!!!!!!!!!,la care vecinu meu a ramas uimit la spusele mele si m-a intrebat elfa asta face parte din pc =)))))))))))))))))))))))))))))) bine inteles iam zis ca m-am exprimat gresit:)),ala de la telefon juca si el pe link, a fost rasu dupa lume :)) =))))))) 3 elfe la 10 mii, 3 la 10 mii :)))
EminescuX Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 n-avem roxana, pleaca! :)) :P pai cu roxana era piesa parca :P suzana mama nu roxana :))) cum sa intrebi pe cineva "nu va suparati, cat este ceasul?" si sa ti se raspunda "nu,nu sunt valuri mari azi" .... asta nu e nimik. sa vez ce am facut eu prin 2005 jucam pe linkmania si eram pe spot cautam oameni de party sa las afk, in acelas timp vb cu un vecin era la mine al ajutam la un pc nu ai mai mergea nus ce,in fine nu stiam ce buba are pc-u asa ca sun pe un coleg si ai zic coitze adu si mie niste rami ,o placa video,si o elfa !!!!!!!!!!!!!!!,la care vecinu meu a ramas uimit la spusele mele si m-a intrebat elfa asta face parte din pc =)))))))))))))))))))))))))))))) bine inteles iam zis ca m-am exprimat gresit:)),ala de la telefon juca si el pe link, a fost rasu dupa lume :)) =))))))) 3 elfe la 10 mii, 3 la 10 mii :))) la piata la obor or avea?ca iau si eu o legatura::))
Maeve Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 crek gasesti numa la pachet 3 in 1: rami, placa video si elfa, +1 elfa gratis la cumpararea celui de-al doilea pachet ^_^
EminescuX Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 crek gasesti numa la pachet 3 in 1: rami, placa video si elfa, +1 elfa gratis la cumpararea celui de-al doilea pachet ^_^ app aviz fumatorilor ,la benzinaria rompetrol din voluntari au oferta la malboro , cumperi 2 pachete de tigari si primesti 3:D
mau Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 crek gasesti numa la pachet 3 in 1: rami, placa video si elfa, +1 elfa gratis la cumpararea celui de-al doilea pachet ^_^ app aviz fumatorilor ,la benzinaria rompetrol din voluntari au oferta la malboro , cumperi 2 pachete de tigari si primesti 3:D nu fumam