TheNight Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 salutari de prin Corsica, stie cineva daca micutzzu s-a reapucat de mu? mai exista intelegere intre ex westside si alianta? as vrea sa ma reapuc, cu putinul timp care-l am doar ca nu am mai jucat de un an, nu prea mai stiu ce si cum a ramas in urma, nu am guild, nu am decat lvl 9, tot sm, bastia, daca isi mai aduce cineva aminte de bastiaSM, maniacul cu aripile, aveam record mondial, aproape de 400, 4 lk ign... vremuri bune, gs lk dsr dd +13... toate s-au imprastiat de atunci. orice raspuns e apreciat, ms. de micutzzu nu stim nimic, iar de alianta...nu prea mai joaca lumea, si cei care joaca sunt imprastiati micutzzu (beni) numai joaca dar dak te oferi u sa refaci westu sa stii ca ma bag si eu la un joc 4 fun asa...ai asteptat rr db uite ca a venit si dak ai reface si westu ar fi si mai interesant...chiar numai auzisem nimic de tine so ....have fun...si salutare si voua celorlalti
mau Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 S>7 conturi :)) fraere, ia viziteaza`mi profilul, sa vezi cati fani am =)) mi`a facut reclama ala la diverse
mau Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 aveti idee cat mai dureaza faza cu conturile? pana la inchiderea serverului
uzzy2p3w Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 deja incep sa am caderi psihice si crize de nervi
mau Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 deja incep sa am caderi psihice si crize de nervi numai bea pepsi k te agita
uzzy2p3w Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 dar cum fac pana la urma sa fac jocul sa mearga?ca eu ii dau start si nu se incarca...nici nu imi arata fereastra cu mu :|
Valhalla Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Tot nu am primit ceapa aia :naughty: Asta ii stricata, alta nu ai?