mau Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 il am si pe ala dar tot nu-mi merge cred ca nu am piesele destul de performante ptr jocuri :)) baga mai mult carbune
l33tsk33t Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dai extract in alta partitie, dupa aceea copiaza fisierele la care le`ai dat extract in folderul unde ai linkmania si here u go ! enjoy care partitie ca tot hardul meu nu are decat 4 gb =))
mau Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dai extract in alta partitie, dupa aceea copiaza fisierele la care le`ai dat extract in folderul unde ai linkmania si here u go ! enjoy care partitie ca tot hardul meu nu are decat 4 gb =)) =)))
EminescuX Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dai extract in alta partitie, dupa aceea copiaza fisierele la care le`ai dat extract in folderul unde ai linkmania si here u go ! enjoy care partitie ca tot hardul meu nu are decat 4 gb =)) =))) pai mai sterge din windows:)))))
chaserz Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dai extract in alta partitie, dupa aceea copiaza fisierele la care le`ai dat extract in folderul unde ai linkmania si here u go ! enjoy care partitie ca tot hardul meu nu are decat 4 gb =)) =))) pai mai sterge din windows:))))) are dreptate poetu:))
mau Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dai extract in alta partitie, dupa aceea copiaza fisierele la care le`ai dat extract in folderul unde ai linkmania si here u go ! enjoy care partitie ca tot hardul meu nu are decat 4 gb =)) =))) pai mai sterge din windows:))))) are dreptate poetu:)) cred k si windows`ul il tine pe un stick, separat de hard =))
chaserz Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dai extract in alta partitie, dupa aceea copiaza fisierele la care le`ai dat extract in folderul unde ai linkmania si here u go ! enjoy care partitie ca tot hardul meu nu are decat 4 gb =)) =))) pai mai sterge din windows:))))) are dreptate poetu:)) cred k si windows`ul il tine pe un stick, separat de hard =)) de unde stii tu ma ce e ala "stick?" :kar:
mau Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417118 eu sunt infractorul, sunt dispus la negocieri, maine dupa 13:00 :))
tranced Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417118 eu sunt infractorul, sunt dispus la negocieri, maine dupa 13:00 :)) sa-ti fie rusine NOT
l33tsk33t Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 pai pe hard tin doar windowsul, in rest stochez tot pe stick :))
mau Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 pai pe hard tin doar windowsul, in rest stochez tot pe stick :)) :))