Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri
Posted

nu`l bagati in seama

Guest Senzationalul
Posted

nb mitza

Posted

nb mitza

te culci ?

Posted

:rofl2:

:rofl2:

nu`l bagati in seama

nu`l bagati in seama

nb mitza

nb mitza

stii cine emita :slap:

stii cine emita :slap:

te culci ?

te culci ?

Posted

deci cum ziceam miam luat iar warn pe knavish si pe alt cont 1 an

asa revenim atzi auzit ce se intampla?:))o sa pierdem toate itemele pe care le avem,o sa ne trezim cu itemele pe care le-am avut pe 17 aprilie asa k luativa adio de la hyon,anubis,etc,dmg mare.....si inca o intrebare pe 17 aprilie era al nostru csu?ca altfel nu o sa il avem nici pe ala :))

Posted

asa revenim atzi auzit ce se intampla?:))o sa pierdem toate itemele pe care le avem,o sa ne trezim cu itemele pe care le-am avut pe 17 aprilie asa k luativa adio de la hyon,anubis,etc,dmg mare.....si inca o intrebare pe 17 aprilie era al nostru csu?ca altfel nu o sa il avem nici pe ala :))

Posted

ce nume ai la user =))

Guest Sadi022002
Posted

buna seara si nb :)) gata somn de voie :crazy:

Guest Sadi022002
Posted

Avem si daca nu avem il luam si daca nu noi atunci cine ? pisicile nu prea pot , miau miau atat stiu

Sadi ne vedem in 3 zile :) poate iti mai ies din repertoriu glumitele astea la care rad doar prietenii tai de pac pac :) ca deja ai sarit si tu calul..dar cine umbla in gasca..se si aseamana

Posted

ce nume ai la user =))

lasa useru da ia spuneti avem pe 17 castelu ??? itemele deja sunt compromise eu cred k aveam dp +dd si dragon spear+lk+2%+edr:))

Posted

:D

Guest Sadi022002
Posted

Sadi .. imi dai si mie pt ? ;;) 2 lvl to rr :X Ce coord ai ?

Ce dracu pt ca mia ramas caracteru blocat si mie :crazy: dar facem altele :>

Posted

serverul inca mai este deschis ? Oo

Guest Sadi022002
Posted

care a inceput dupa 17 aprilie =))) sa ii vand iteme =)) ca o sa fie gol....o sa fie parada

Eu aveam rr :)) dar nu ma mai joc oricum , imi fac sila pisicile

Guest vlad_vlad
Posted

deci e compromisa alianta? :(

firs on page again :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...