Ivi Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 NTRO:O piesa speciala...In special...Ptr invitate speciale...REFREN:O iubesc inca de la scoalaE frumoasa plina si urata goalaNu am nevoie de aprobare de la tatal eiE orfana si facuta din Hamei[[[ BIS ]]]...::: 1 :::...O iubesc si ea sigur simteE atat de rece si cuminteCand sta la soare isi etaleaza cel mai bine formaVreau sa o deschid, sa o gust, sa ii simt aromaNu impart cu nimeni ca ar fi uratEa ma vrea pe mine eu o dau pe gatFace spume doar cand vreau euSi ma costa doar 1 Leu greuSi cand se termina imi iau alta identicaCu aceiasi eticheta poate doar cu alta termicaCu berea am o relatie de lunga durataCum nu am avut si nu o sa am vreodata cu vreo fataCand sunt in club cu berea mea(yeee)Sunt sigur ca nu o sa plece de la masa meaSi daca o ia cineva din mana mea e mortEu nu beau, ce fac eu se numeste sportREFREN:...::: 2 :::...Ca tot a venit vorba de scoalaVenea pe locul 2 dupa o halba goala(Sigur)Nu stiu cum sunt altii dar eu cand ma gandesc10 halbe in 2 ore par ceva firescTot ce am facut la viata meaE legat intr-un fel de eaMi-a fost alaturi si la bine si la rauCand toti spuneau: "Esti vai de capul tau!"Nu a fost acceptata de parintii meiPe motiv ca ii din familie de Hamei(heyyy)Eu torn tot cat pot si o vad coolSi de berea mea niciodata nu o sa fiu satulRelatia noastra e atat de focoasaCa imi pierd si echilibrul cand plecam de la terasaLa final raman doar eu si eaRidica-te si inchina ptr BEREA MEA !!!REFREN:OUTRO:O stii si tu e bruna, blonda si doritaIti place sa o ai, iti place sa o dai, pe gat, sa curgaIn valuri sa te unga, pe gat sa te racoreasca, sa iti ajungaDupa o zi de munca seara cu prieteniiCu o BERE langa parca ai si ce vorbiiFaci ce vrei daca stii ca faci bineOricum nu uita: "Una langa tine!"Te pupa tata !!!p.s salutari invi
Guest Îngerii-plâng? Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 NTRO: O piesa speciala... In special... Ptr invitate speciale... REFREN: O iubesc inca de la scoala E frumoasa plina si urata goala Nu am nevoie de aprobare de la tatal ei E orfana si facuta din Hamei [[[ BIS ]]] ...::: 1 :::... O iubesc si ea sigur simte E atat de rece si cuminte Cand sta la soare isi etaleaza cel mai bine forma Vreau sa o deschid, sa o gust, sa ii simt aroma Nu impart cu nimeni ca ar fi urat Ea ma vrea pe mine eu o dau pe gat Face spume doar cand vreau eu Si ma costa doar 1 Leu greu Si cand se termina imi iau alta identica Cu aceiasi eticheta poate doar cu alta termica Cu berea am o relatie de lunga durata Cum nu am avut si nu o sa am vreodata cu vreo fata Cand sunt in club cu berea mea(yeee) Sunt sigur ca nu o sa plece de la masa mea Si daca o ia cineva din mana mea e mort Eu nu beau, ce fac eu se numeste sport REFREN: ...::: 2 :::... Ca tot a venit vorba de scoala Venea pe locul 2 dupa o halba goala(Sigur) Nu stiu cum sunt altii dar eu cand ma gandesc 10 halbe in 2 ore par ceva firesc Tot ce am facut la viata mea E legat intr-un fel de ea Mi-a fost alaturi si la bine si la rau Cand toti spuneau: "Esti vai de capul tau!" Nu a fost acceptata de parintii mei Pe motiv ca ii din familie de Hamei(heyyy) Eu torn tot cat pot si o vad cool Si de berea mea niciodata nu o sa fiu satul Relatia noastra e atat de focoasa Ca imi pierd si echilibrul cand plecam de la terasa La final raman doar eu si ea Ridica-te si inchina ptr BEREA MEA !!! REFREN: OUTRO: O stii si tu e bruna, blonda si dorita Iti place sa o ai, iti place sa o dai, pe gat, sa curga In valuri sa te unga, pe gat sa te racoreasca, sa iti ajunga Dupa o zi de munca seara cu prietenii Cu o BERE langa parca ai si ce vorbii Faci ce vrei daca stii ca faci bine Oricum nu uita: "Una langa tine!" Te pupa tata !!! p.s salutari invi Berea mea?
Guest lunacyExtacy Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 buna, am si eu o elfa de lvl maricel (>300). recrutari se fac? mersiii :)
Desto Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Te-a intrebat ce nume ai in joc,ce ti se pare asl pls .Poate sunt oameni in guild,care nu te plac,cu care ai avut divergente si nu te vor sa fi in guilda sau alianta noastra,e asa greu sa dai un nume ?
Andain Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Te-a intrebat ce nume ai in joc,ce ti se pare asl pls .Poate sunt oameni in guild,care nu te plac,cu care ai avut divergente si nu te vor sa fi in guilda sau alianta noastra,e asa greu sa dai un nume ?deci ? :)
Jack Daniel Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :beer: :beer: :beer:hai la vot http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=276718
Jack Daniel Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 am pus stampila pe Iliescupfff eu am votat cu Becali