chaserz Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 auzi...ai incercat si tu o data sa pui o cratima si ti-a ieist.=)) not aha..mai baga un user iar daca te mai prind postand de pe userul Icy se duce si ala PPS aha ..eu stau la PC :))) domnule 400 de reseturi si bronzat la LCD :) daca asta e limbaj de moderator eu imi tai capul.sincer ti-as sugera sa lasi topicul aliantei doar pentru alianta,fara sa mai vii sa dai focuri la X si la Y cu atitudinea asta de o ai pentru ca nu esti nici vreun zeu,nici buricul pamantului :tiphat:
Guest Pleaca n-am Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 auzi...ai incercat si tu o data sa pui o cratima si ti-a ieist.=)) not aha..mai baga un user iar daca te mai prind postand de pe userul Icy se duce si ala PPS aha ..eu stau la PC :))) domnule 400 de reseturi si bronzat la LCD :) @asta care nu dau doi lei pe tine , userul N-am pleaca era luat , poti verifica. Acum poti plange linistit , si sa te gandesti in continuare la ce fac eu :) app rr-urie se dau si afk :)) hai nu plange te rog eu pacat pacat , faci lickmania de ras omule prin compotamentul tau de "moderator" @ti-am zis ca nu postez eu de pe userul ala ? sau nu stii sa citesti ? sterge-ti ochelarii aia care ii ai de 5 ani.incerci sa atragi atentie sau ce faci pe la noi ?
*Icy* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 auzi...ai incercat si tu o data sa pui o cratima si ti-a ieist.=)) not aha..mai baga un user iar daca te mai prind postand de pe userul Icy se duce si ala PPS aha ..eu stau la PC :))) domnule 400 de reseturi si bronzat la LCD :) Asta nu e userul lui Sadi si nu vad ce drept ai u sa il suspenzi , iar daca mai postez de la pc-ul lui nu vad unde este baiul , nu tea jignit nimeni de pe acest user si poti verifica pe ce mail e facut , nu are nici o legatura cu Sadi. @U ca moderato nu stiu ce treaba ai sa te legi de viata personala a jucatorilor , nu vad ce exemplu dai u pt restru. @iar rr-urile iar nu sunt treaba ta. @de acuma poti verifica ip-ul si vei vedea ca nu mai postez de la pc-ul lui , asta ca sa nu te mai plangi pe aici 1 ai probleme de personalitate inseamna. De mai mutle ori vorbesti folosind termeni de gramatica "masculini" de pe el + spamul cu banane.Sigur..poti sa incerci sa prostesti lumea..dar nu in cazul de fata 2 referirile la viata personala le-a facut partenerul tau de IP ..sau te faci ca nu vezi despre ce e vorba?:)
Guest Pleaca n-am Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 :bananadance2: Asta nu e userul lui Sadi si nu vad ce drept ai u sa il suspenzi , iar daca mai postez de la pc-ul lui nu vad unde este baiul , nu tea jignit nimeni de pe acest user si poti verifica pe ce mail e facut , nu are nici o legatura cu Sadi. @U ca moderato nu stiu ce treaba ai sa te legi de viata personala a jucatorilor , nu vad ce exemplu dai u pt restru. @iar rr-urile iar nu sunt treaba ta. @de acuma poti verifica ip-ul si vei vedea ca nu mai postez de la pc-ul lui , asta ca sa nu te mai plangi pe aici Nu face asta plssssssss qqqqq , mai bine iai da o batista ca plange in hohote :bananadance2: @ voi avea alt ip de sapt viitoare , sa te vad atunci :nanana: :nanana:
*Icy* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Stef ,cand intri prin joc sa ma cauti te rog. :crazy:
Lancelot Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 daca asta e limbaj de moderator eu imi tai capul.sincer ti-as sugera sa lasi topicul aliantei doar pentru alianta,fara sa mai vii sa dai focuri la X si la Y cu atitudinea asta de o ai pentru ca nu esti nici vreun zeu,nici buricul pamantului :tiphat: Nu cred ca esti in masura sa-mi dai indicatii despre cum si pe unde sa postez. Nu-ti face tu griji in privinta limbajului meu si mai bine controleaza-ti tu limbajul si afirmatiile. Nu cred ca ai avut vreo problema cu mine pana acum..atata timp cat nu ai incalcalt regulamentul. Valabil desigur si-n cazul omului cu banane.
Guest Silphy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Crezi ca stii PVP? L.F.C - Linkmania Fight Club . Alaturate noua! Inscrieri : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=397037&st=0
mau Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 + spamul cu banane. Valabil desigur si-n cazul omului cu banane. din ce zici u aici sa inteleg k daca in ultimul timp am facut spam cu :bananadance2: ,ma pot astepta cu ss si eu pe motiv k ar posta sadi de pe userul meu :-?
chaserz Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Stef ,cand intri prin joc sa ma cauti te rog. :crazy: da-mi pm pe forum