Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

auzi...ai incercat si tu o data sa pui o cratima si ti-a ieist.=)) not

aha..mai baga un user iar daca te mai prind postand de pe userul Icy se duce si ala

PPS aha ..eu stau la PC :))) domnule 400 de reseturi si bronzat la LCD :)

daca asta e limbaj de moderator eu imi tai capul.sincer ti-as sugera sa lasi topicul aliantei doar pentru alianta,fara sa mai vii sa dai focuri la X si la Y cu atitudinea asta de o ai pentru ca nu esti nici vreun zeu,nici buricul pamantului

:tiphat:

Guest Pleaca n-am
Posted

aha..mai baga un user iar daca te mai prind postand de pe userul Icy se duce si ala

@asta care nu dau doi lei pe tine , userul N-am pleaca era luat , poti verifica.

Acum poti plange linistit , si sa te gandesti in continuare la ce fac eu :)

app rr-urie se dau si afk :)) hai nu plange te rog eu

pacat pacat , faci lickmania de ras omule prin compotamentul tau de "moderator"

@ti-am zis ca nu postez eu de pe userul ala ? sau nu stii sa citesti ? sterge-ti ochelarii aia care ii ai de 5 ani.

incerci sa atragi atentie sau ce faci pe la noi ?

Posted

Asta nu e userul lui Sadi si nu vad ce drept ai u sa il suspenzi , iar daca mai postez de la pc-ul lui nu vad unde este baiul , nu tea jignit nimeni de pe acest user si poti verifica pe ce mail e facut , nu are nici o legatura cu Sadi.

@U ca moderato nu stiu ce treaba ai sa te legi de viata personala a jucatorilor , nu vad ce exemplu dai u pt restru.

@iar rr-urile iar nu sunt treaba ta.

@de acuma poti verifica ip-ul si vei vedea ca nu mai postez de la pc-ul lui , asta ca sa nu te mai plangi pe aici

1 ai probleme de personalitate inseamna. De mai mutle ori vorbesti folosind termeni de gramatica "masculini" de pe el + spamul cu banane.Sigur..poti sa incerci sa prostesti lumea..dar nu in cazul de fata

2 referirile la viata personala le-a facut partenerul tau de IP ..sau te faci ca nu vezi despre ce e vorba?:)

Guest Pleaca n-am
Posted

:bananadance2:

Asta nu e userul lui Sadi si nu vad ce drept ai u sa il suspenzi , iar daca mai postez de la pc-ul lui nu vad unde este baiul , nu tea jignit nimeni de pe acest user si poti verifica pe ce mail e facut , nu are nici o legatura cu Sadi.

@U ca moderato nu stiu ce treaba ai sa te legi de viata personala a jucatorilor , nu vad ce exemplu dai u pt restru.

@iar rr-urile iar nu sunt treaba ta.

@de acuma poti verifica ip-ul si vei vedea ca nu mai postez de la pc-ul lui , asta ca sa nu te mai plangi pe aici

Nu face asta plssssssss qqqqq , mai bine iai da o batista ca plange in hohote :bananadance2:

@ voi avea alt ip de sapt viitoare , sa te vad atunci :nanana: :nanana:

Guest Pleaca n-am
Posted

:whistle: inca nu am suspenda :crazy:

Guest Pleaca n-am
Posted

:bananadance2:

Posted

daca asta e limbaj de moderator eu imi tai capul.sincer ti-as sugera sa lasi topicul aliantei doar pentru alianta,fara sa mai vii sa dai focuri la X si la Y cu atitudinea asta de o ai pentru ca nu esti nici vreun zeu,nici buricul pamantului

:tiphat:

Nu cred ca esti in masura sa-mi dai indicatii despre cum si pe unde sa postez. Nu-ti face tu griji in privinta limbajului meu si mai bine controleaza-ti tu limbajul si afirmatiile. Nu cred ca ai avut vreo problema cu mine pana acum..atata timp cat nu ai incalcalt regulamentul. Valabil desigur si-n cazul omului cu banane.

Posted

+ spamul cu banane.

Valabil desigur si-n cazul omului cu banane.

din ce zici u aici sa inteleg k daca in ultimul timp am facut spam cu :bananadance2: ,ma pot astepta cu ss si eu pe motiv k ar posta sadi de pe userul meu :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...