Lancelot Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Sadi ..ti-am zis ca nu mai ai ce posta pe aici :)si evita sa mai postezi de pe userul Icy daca nu-l vrei blocat si pe ala. Stiu ca nu e al tau de aia am evitat blocarea lui pana acum
Guest Na-m Pleca Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Sadi ..ti-am zis ca nu mai ai ce posta pe aici :)si evita sa mai postezi de pe userul Icy daca nu-l vrei blocat si pe ala. Stiu ca nu e al tau de aia am evitat blocarea lui pana acum N-am pleaca , obligama daca poti sa nu mai postez pe acest forum , cat despre userul ala nu eu postez de pe el , eu imi las prietena la mine la pc nu ma compar cu tine. @Sa iti imprumut o batista ? credeam ca ti-a trecut supararea si nu mai plangi , dar vad ca nu :) ok sa fac alt User ^^
Lancelot Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 auzi...ai incercat si tu o data sa pui o cratima si ti-a ieist.=)) not aha..mai baga un user iar daca te mai prind postand de pe userul Icy se duce si ala PPS aha ..eu stau la PC :))) domnule 400 de reseturi si bronzat la LCD :)