Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri
Posted
:comp2:
Posted

poate ne cer astia bani pentru spatiu pe care-l ocupam pe hard cu spamurile noastre :-j

asta numesti spam =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

asta numesti spam =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lasa-ne ma in durerea noastra ca ne-au inchis topicu le era frica sa nu fim primii

Posted

el posteaza dp mai multe usere in acelasi timp -_-

Posted

lasa-ne ma in durerea noastra ca ne-au inchis topicu le era frica sa nu fim primii

macar noi ne dam silinta nu prutus ? ce ar fi linkmania fara honey ? un dogshit va zic eu .......

Posted

CINE E HONEY? =))))))))))))))))))

mai bine zis ce e honey ................ honey=cea mai tare alianta de pe link ........ proprietarii cs .......... am si eu intabulata o portiune din lot si de langa potion girl ............. macar noi avem pamant ........ facem imobiliare :))

Posted

hai lasa-ne si posteaza in alta parte

Posted

da tu cine esti ma? esti un Imagine IPB iti zic eu asta esti hai pa dute la topicu tau si plictiseste-ti prietenii

Posted

da tu cine esti ma? esti un Imagine IPB iti zic eu asta esti hai pa dute la topicu tau si plictiseste-ti prietenii

=)))

Posted

aaaaa voi sunteti aia care ati facut dupe si va prins =))))))) mi-am adus aminte

hacking is not a crime ........ si multumim anticipat de posturi .............. ai putea venii in guilda da nu tear primi nimeni ...........

Posted

:>

Posted

nu incepe cu jigniri ca iti rag vreo 3 flegme virtuale boschetarule

pauza 3 zile :) limbaj deplasat

Posted

buna dana :wub:

Posted

nu incepe cu jigniri ca iti rag vreo 3 flegme virtuale boschetarule

dute deti da foc si stingete cu benzina...eu dau acuma pe pro tv sa te vad la stirile de la ora 5....ups au inceput...grabeste-te

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...