Guest SadiSadi96 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 sadi inceteaza te rog, parca vad iar topicul inchis Unii sunt prea nesimtiti b-(
Cristian Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 inteleg asta, dar nu trebuie sa faci atata tam-tam mai ales stiind anumite chestii. Ai incredere in Oddy, chiar daca nu-l ai prea mult la suflet :P
Guest SadiSadi97 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 inteleg asta, dar nu trebuie sa faci atata tam-tam mai ales stiind anumite chestii. Ai incredere in Oddy, chiar daca nu-l ai prea mult la suflet :P Nu pot avea , a fost dus de nas si eu am platit :) Stiu prea multe dar pot face prea putine ....+ ca nu mai am nici timp..
Cristian Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 si crezi ca manifestandu-te asa castigi ceva? din contra, mai rau iti faci dand motive sa-si continue jocul... la fel a facut si nubu de Bogdan, parca ati fi frati :))
SHARK_BITE Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 si crezi ca manifestandu-te asa castigi ceva? din contra, mai rau iti faci dand motive sa-si continue jocul... la fel a facut si nubu de Bogdan, parca ati fi frati :)) Word :tiphat: ! Si restul gura mai mica si atentie la acuze si jigniri sa nu avem topicul inchis iar ...se vor rezolva problemele incet,incet....injectati-va cu ceva rabdare...!
mau Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Word :tiphat: ! Si restul gura mai mica si atentie la acuze si jigniri sa nu avem topicul inchis iar ...se vor rezolva problemele incet,incet....injectati-va cu ceva rabdare...! induram, induram, dar pana la o limita