Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

:rofl: ba nu ma pot abtine,adriano eu zic ca inainte sa zici de altii,mai intai uita-te la tine..si apropos de semnatura ''tatavostru tigan cu ceas la gat'',scuza-ma ca iti zic dar te faci singur de ras..eu il cunosc pe tzonea si pozele alea sunt de acum 100 de ani..whatever..

#ma scuzati cei din honey daca nu va face placere prezenta mea pe aici :tiphat:

Guest *AdrIaNO*
Posted

:rofl: ba nu ma pot abtine,adriano eu zic ca inainte sa zici de altii,mai intai uita-te la tine..si apropos de semnatura ''tatavostru tigan cu ceas la gat'',scuza-ma ca iti zic dar te faci singur de ras..eu il cunosc pe tzonea si pozele alea sunt de acum 100 de ani..whatever..

#ma scuzati cei din honey daca nu va face placere prezenta mea pe aici :tiphat:

ma uit ma si stiu cine sunt te bag sub deget si pe tine si pe tz0n3a la un loc ai craiova la nick eu stiu ca tz0n3a e gay tio da si tie la ochiu maro ?:)) pervese mici ce sunteti ;;) arunca poze cu tine sau te ascunzi si tu ca tz0n3a ca pana acuma nu a pus poze pe forum numa dupa ce lam pus eu de pe hi5 a lui gol :))

Posted

ma uit ma si stiu cine sunt te bag sub deget si pe tine si pe tz0n3a la un loc ai craiova la nick eu stiu ca tz0n3a e gay tio da si tie la ochiu maro ?:)) pervese mici ce sunteti ;;) arunca poze cu tine sau te ascunzi si tu ca tz0n3a ca pana acuma nu a pus poze pe forum numa dupa ce lam pus eu de pe hi5 a lui gol :))

oke si ce ai realizat?

Posted

ce draq e aici fetelor? exista pm.... intalniti-va si rupeti-va oasele daca atata va duce capu, dar lasati topicu asta in pace.

@ Happy new year !!! ( nu mai apuc sa intru anul asta )

sa curga cat mai multa :beer: in noul an !

Posted

Ce face fetele? Se mai excita lumea peaici vad...

:beer: 4 all

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...