acelasi_bandit Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 :rofl: ba nu ma pot abtine,adriano eu zic ca inainte sa zici de altii,mai intai uita-te la tine..si apropos de semnatura ''tatavostru tigan cu ceas la gat'',scuza-ma ca iti zic dar te faci singur de ras..eu il cunosc pe tzonea si pozele alea sunt de acum 100 de ani..whatever.. #ma scuzati cei din honey daca nu va face placere prezenta mea pe aici :tiphat:
Guest *AdrIaNO* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 :rofl: ba nu ma pot abtine,adriano eu zic ca inainte sa zici de altii,mai intai uita-te la tine..si apropos de semnatura ''tatavostru tigan cu ceas la gat'',scuza-ma ca iti zic dar te faci singur de ras..eu il cunosc pe tzonea si pozele alea sunt de acum 100 de ani..whatever.. #ma scuzati cei din honey daca nu va face placere prezenta mea pe aici :tiphat: ma uit ma si stiu cine sunt te bag sub deget si pe tine si pe tz0n3a la un loc ai craiova la nick eu stiu ca tz0n3a e gay tio da si tie la ochiu maro ?:)) pervese mici ce sunteti ;;) arunca poze cu tine sau te ascunzi si tu ca tz0n3a ca pana acuma nu a pus poze pe forum numa dupa ce lam pus eu de pe hi5 a lui gol :))
acelasi_bandit Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ma uit ma si stiu cine sunt te bag sub deget si pe tine si pe tz0n3a la un loc ai craiova la nick eu stiu ca tz0n3a e gay tio da si tie la ochiu maro ?:)) pervese mici ce sunteti ;;) arunca poze cu tine sau te ascunzi si tu ca tz0n3a ca pana acuma nu a pus poze pe forum numa dupa ce lam pus eu de pe hi5 a lui gol :)) oke si ce ai realizat?
Jack Daniel Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Baietii veseli ia va rog sa incetati aici cu discutiile voastre personale aici PS:Nu se tine nici un concurs de miss aici
Lancelot Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mda..zici ca e cearta la internatul de fete aici. Pauiza pe forum amandoi cate o saptamana sa mai respriati si voi
KooKie Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ptuuu unde erau frumosiiiiii...v-au murit laudatorii? sunteti toti o apa si-un pamant
192.168.1.1 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ce draq e aici fetelor? exista pm.... intalniti-va si rupeti-va oasele daca atata va duce capu, dar lasati topicu asta in pace. @ Happy new year !!! ( nu mai apuc sa intru anul asta ) sa curga cat mai multa :beer: in noul an !
Cristi-MG- Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 jackkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ai vorbit ma cu lumea ?
Guest L!NU Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ce face fetele? Se mai excita lumea peaici vad... :beer: 4 all