Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest corione
Posted

membru HONEY smiley-violent069.gif : unu cate unu ,hamesteri decapitati

smiley-violent078.gif< membrii HH

Membru Honey smiley-violent090.gif Membru HH

Guest corione
Posted

Gunit smiley-talk014.gif Suntem buni sa moara fanii mei !

> smiley-talk024.gif

corione :smiley-laughing001.gif

corione smiley-violent006.gif gunit

Posted

HH dimineata smiley-angry017.gif

Avand in vedere circul care-l faci pe aic si provocarile..i ai 99 de zile pe acest user..si pe alte usere secundare :)

Ar fi meritat si inchis topicul cum au patit si altii..dar de ce sa traga toti pentru un specimen ca tine?

Guest -HustleHH-
Posted

Avand in vedere circul care-l faci pe aic si provocarile..i ai 99 de zile pe acest user..si pe alte usere secundare :)

Ar fi meritat si inchis topicul cum au patit si altii..dar de ce sa traga toti pentru un specimen ca tine?

ce sa zic:))))))) da-mi frate 99 ma doare fix undeva era parerea mea....este spam facut la mine in ally de ce te bagi tu?nu am insultat ,nu am folosit nimic jignitor,

Guest SouthGirl_Bebecita
Posted

:bananadance2:

Posted

pe cine a injurat? =)), facea misto de niste playeri, nu le`a dat in cap, sa inteleg ca daca eu ii zic la Sadi ca e but, imi dai 99? :violent:

Guest SouthGirl_Bebecita
Posted

Mare e gradina ta Doamne :tiphat:

Guest SouthGirl_Bebecita
Posted

pe cine a injurat? =)), facea misto de niste playeri, nu le`a dat in cap, sa inteleg ca daca eu ii zic la Sadi ca e but, imi dai 99? :violent:

pai cine e sadi pt el ? :)) isi vede de interesele lui.

Posted

Cu site-ul ce s-a intamplat?

Care site? cel al alliantei?

Guest SouthGirl_Bebecita
Posted

:bananadance2:

Posted

ce sa zic:))))))) da-mi frate 99 ma doare fix undeva era parerea mea....este spam facut la mine in ally de ce te bagi tu?nu am insultat ,nu am folosit nimic jignitor,

Mare e gradina ta Doamne :tiphat:

Ok eu vad ca nu ati inteles gestul meu si continuati. Eu cred ca v-a explicat destul de clar bunny sa va vedeti de guilda/alianta voastra si sa nu mai provocati lumea aiurea.

Ne revedem intr-o luna in acest topic.

Closed

Posted

Cam are dreptate lance, sunteti la al 3-lea avertisment, aveti aceasi pedeapsa ca si cei din hh au avut odata.

Nu trebuia sa va legati de guilda lor, ca nici nu voua nu v-a placut cand va balacareau in topicul lor, serios acum. Acum suportati cum au suportat si ei. Daca facem o treaba, macar s-o ducem pana la capat, corect nu? :P

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

redeschis, cu o zi mai tarziu (cateva ore mai precis), scuzele de rigoare. xD

Bad wabbit -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...