Guest corione Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 membru HONEY : unu cate unu ,hamesteri decapitati < membrii HH Membru Honey Membru HH
Guest corione Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Gunit Suntem buni sa moara fanii mei ! > corione : corione gunit
Lancelot Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 HH dimineata Avand in vedere circul care-l faci pe aic si provocarile..i ai 99 de zile pe acest user..si pe alte usere secundare :) Ar fi meritat si inchis topicul cum au patit si altii..dar de ce sa traga toti pentru un specimen ca tine?
Guest -HustleHH- Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Avand in vedere circul care-l faci pe aic si provocarile..i ai 99 de zile pe acest user..si pe alte usere secundare :) Ar fi meritat si inchis topicul cum au patit si altii..dar de ce sa traga toti pentru un specimen ca tine? ce sa zic:))))))) da-mi frate 99 ma doare fix undeva era parerea mea....este spam facut la mine in ally de ce te bagi tu?nu am insultat ,nu am folosit nimic jignitor,
mau Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Avand in vedere circul care-l faci pe aic si provocarile..i ai 99 de zile pe acest user..si pe alte usere secundare :) Ar fi meritat si inchis topicul cum au patit si altii..dar de ce sa traga toti pentru un specimen ca tine? pe cine a injurat? =)), facea misto de niste playeri, nu le`a dat in cap, sa inteleg ca daca eu ii zic la Sadi ca e but, imi dai 99? :violent:
Guest SouthGirl_Bebecita Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Mare e gradina ta Doamne :tiphat:
Guest SouthGirl_Bebecita Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 pe cine a injurat? =)), facea misto de niste playeri, nu le`a dat in cap, sa inteleg ca daca eu ii zic la Sadi ca e but, imi dai 99? :violent: pai cine e sadi pt el ? :)) isi vede de interesele lui.
Guest L!NU Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cu site-ul ce s-a intamplat? Care site? cel al alliantei?
Lancelot Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ce sa zic:))))))) da-mi frate 99 ma doare fix undeva era parerea mea....este spam facut la mine in ally de ce te bagi tu?nu am insultat ,nu am folosit nimic jignitor, pe cine a injurat? =)), facea misto de niste playeri, nu le`a dat in cap, sa inteleg ca daca eu ii zic la Sadi ca e but, imi dai 99? :violent: Mare e gradina ta Doamne :tiphat: Ok eu vad ca nu ati inteles gestul meu si continuati. Eu cred ca v-a explicat destul de clar bunny sa va vedeti de guilda/alianta voastra si sa nu mai provocati lumea aiurea. Ne revedem intr-o luna in acest topic. Closed
bunny Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cam are dreptate lance, sunteti la al 3-lea avertisment, aveti aceasi pedeapsa ca si cei din hh au avut odata. Nu trebuia sa va legati de guilda lor, ca nici nu voua nu v-a placut cand va balacareau in topicul lor, serios acum. Acum suportati cum au suportat si ei. Daca facem o treaba, macar s-o ducem pana la capat, corect nu? :P
bunny Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 redeschis, cu o zi mai tarziu (cateva ore mai precis), scuzele de rigoare. xD
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 redeschis, cu o zi mai tarziu (cateva ore mai precis), scuzele de rigoare. xD Bad wabbit -_-