corioneMG Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ti-ai luat....loc de ""intors"" propui de azi ptr decembrie :nanana: pai am zis in mare... lista o facem in decembrie...acum doar anuntam un posibil gather.. am zis BONUS ! :))
Guest Violatoru1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nb pentru tine ! Neata pentru mine !
Jack Daniel Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 insist :Ddeci @gather Bucuresti in alianta ..luna decembrie ..ziua anuntam vedem ce si cum:D rugam sa va anuntati prezenta :> daca e zapada ..BONUS ! va las sa ma frecati cu zapada :)) deci asteptam zapada :hello:
Guest Sadi022002 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 insist :Ddeci @gather Bucuresti in alianta ..luna decembrie ..ziua anuntam vedem ce si cum:D rugam sa va anuntati prezenta :> daca e zapada ..BONUS ! va las sa ma frecati cu zapada :)) Eu ma bag la Bonus :D
HHmania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 pff ma gandesc sa vin si eu pana la bucuresti sa nu pierd momentul :))
corioneMG Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 deci asteptam zapada :hello: Eu ma bag la Bonus :D pff ma gandesc sa vin si eu pana la bucuresti sa nu pierd momentul :)) pai vedeti :D gather BUCURESTI !!! in alianta ;;) luna decembrie ...avem BONUS ..:))
EminescuX Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 :bananadance2: mai bine mergem pe ghencea la un meci cu steaua:))) avem si gasca facem si galerie:)
corioneMG Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 mai bine mergem pe ghencea la un meci cu steaua:))) avem si gasca facem si galerie:) sunt stelista ,mergem ..joaca steaua azi eeeee am bere redd's vreti?:D
HHmania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 bine bine cori, da pozele? :nanana: my page :nanana: