corioneMG Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 un gather in ally nu organizam si noi ? :crazy: ceva inainte de sarbatori cand se aduna lumea ?^_^
HHmania Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 un gather in ally nu organizam si noi ? :crazy: ceva inainte de sarbatori cand se aduna lumea ?^_^ ba daa :X la cluj :)))
SHARK_BITE Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 un gather in ally nu organizam si noi ? :crazy: ceva inainte de sarbatori cand se aduna lumea ?^_^ Cori...daca ai nervi de otel....insista...eu am mai incercat dar...brusc cand e sa ne vedem apar ceva ""probleme""...poate ai tu mai mult succes :pray:
corioneMG Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ba daa :X la cluj :))) nu am cum sa ajung pe acolo :D Cori...daca ai nervi de otel....insista...eu am mai incercat dar...brusc cand e sa ne vedem apar ceva ""probleme""...poate ai tu mai mult succes :pray: am nervi de otel :D haideti oameni buni :D bem un suc ;;) o bere ;;) discutam... stiu ca puteti..de aia zic din timp :> sa vedem ce si cum...cine poate cine ajunge pe aici in perioada aia..de sarbatori se mai aduna lumea...
HHmania Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 pt un suc si o bere fi sigura ca o sa vin pana in bucuresti :))
corioneMG Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 o sa rezolv cu george :| nu stiu ce l-a apucat..cred ca iar e fumat :| schimb parola si scuze pt ce a zis... :(
SHARK_BITE Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Insista cu gatherul....eu cred ca o sa faci munca de Sisif....dar deh cineva trebuie sa o faca si pe asta ! :nanana:
corioneMG Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 insist :Ddeci @gather Bucuresti in alianta ..luna decembrie ..ziua anuntam vedem ce si cum:D rugam sa va anuntati prezenta :> daca e zapada ..BONUS ! va las sa ma frecati cu zapada :))
SHARK_BITE Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 insist :Ddeci @gather Bucuresti in alianta ..luna decembrie ..ziua anuntam vedem ce si cum:D rugam sa va anuntati prezenta :> daca e zapada ..BONUS ! va las sa ma frecati cu zapada :)) Ti-ai luat....loc de ""intors"" propui de azi ptr decembrie :nanana: