Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 dute si fa dush sa nu miroase pe topic :)) :rofl1:
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 mi e sila sa fac dush acu....mai tarliu :D spamlesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssda te implor ca deja imi vars matzele dute macar si schimbati hainele ca ne faci de ras tu baiat mare .......
-=boomeey=- Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 imi place numele topiculuiHONEY ALLIANCE - SAPTAMANA DE VIS =)))intr-adevar, este un punct de vedere al etimologiei cuvantului, subinscris in ciberspatiul inter-galactico-planetar al tuturor timpurilor, datorita, fiindca, pentru ca, deoarece este imposibil altfel.m-am chinuit sa fiu mai pe intelesul vostru. eu sunt mai destept de atat
Guest Old Skull Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 http://www.academiaderas.ro/cel-mai-mare-sarpe-gasit-mort mama cat e de mareeeeeeeemi-a stat inima bagamiassss =(( neata lumeee :cool2:
Prutus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :bananadance2: bun asa baieti spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sa moara dusmanii ca avem topic cu multe posturi
-=BUBU=- Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Atzi luat`o razna :))Alinuta mai intors din drum ceaoooo :computer:
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 intr-adevar, este un punct de vedere al etimologiei cuvantului, subinscris in ciberspatiul inter-galactico-planetar al tuturor timpurilor, datorita, fiindca, pentru ca, deoarece este imposibil altfel.m-am chinuit sa fiu mai pe intelesul vostru. eu sunt mai destept de atatnici de parca ai fi vorbit cu einstein :))
Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 intr-adevar, este un punct de vedere al etimologiei cuvantului, subinscris in ciberspatiul inter-galactico-planetar al tuturor timpurilor, datorita, fiindca, pentru ca, deoarece este imposibil altfel.m-am chinuit sa fiu mai pe intelesul vostru. eu sunt mai destept de atatafk pana maine sa inteleg ce ai vrut sa zici -_-
Ignition Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 mi-a stat inima bagamiassss =(( neata lumeee :cool2:Eu nu mam speriat ! :))
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 doar academic ma pot exprima. scuze.da ce ai patit ? tie frica sa nu ne inchida si topicu asta ? :))
Guest vlad_vlad Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 mi am luat caine sa sperii pisica daca mai vine pe aici
Guest SweetPoison Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 intr-adevar, este un punct de vedere al etimologiei cuvantului, subinscris in ciberspatiul inter-galactico-planetar al tuturor timpurilor, datorita, fiindca, pentru ca, deoarece este imposibil altfel.m-am chinuit sa fiu mai pe intelesul vostru. eu sunt mai destept de atatmanca-l-ar mama pe el de baiat, un mic geniu zace in el si ar vrea sa iasa la suprafatza :)) da, da, cum sa nu te intelegem noi pe tine mai boom-buila :-*
-=boomeey=- Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 manca-l-ar mama pe el de baiat, un mic geniu zace in el si ar vrea sa iasa la suprafatza :)) da, da, cum sa nu te intelegem noi pe tine mai boom-buila :-*:wub: :D misiutu :D
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 mi am luat caine sa sperii pisica daca mai vine pe aici dute mai si te schimba ca deja boomey a luato razna si vorbeste doar 'academic' :))