Guest bogdan87 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 asta clar :D te ast in guilda ca nu am elfa la cs :D
corioneMG Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 te ast in guilda ca nu am elfa la cs :D ce drq ca am dat elfa lui benny cica sa o creasca sau ce drq..ca aveam set pe ea lk dd ref +11 si ce crezi a disparut... si nici macar nu recunoaste :)) app m-ai dat afara din g...ca am intrat sa va salut si nu mai aveam g -_-
Guest bogdan87 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 ce drq ca am dat elfa lui benny cica sa o creasca sau ce drq..ca aveam set pe ea lk dd ref +11 si ce crezi a disparut... si nici macar nu recunoaste :)) app m-ai dat afara din g...ca am intrat sa va salut si nu mai aveam g -_- da nubu ala de fratemiu nu se uita pe cine scoate nu a vrut sa te scoata :crybaby:
corioneMG Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 da nubu ala de fratemiu nu se uita pe cine scoate nu a vrut sa te scoata :crybaby: ehh.. nu aveam nici zen de post ca strigam dupa cineva din g.. :( deea mai joaca?
Pattytzi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 :nanana: :nanana: :naughty: :naughty: nui frumos sa scoti limba :nanana:
mau Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 mau ce hotz esti :naughty: abia am intrat in casa, de azi dimineata si ete..am furat pagina :)) :bananadance2:
Pattytzi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 abia am intrat in casa, de azi dimineata si ete..am furat pagina :)) :bananadance2: da da...MINTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI MINTI