s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 am lipsit 20 de minute si ati inceput 2 pagini fara sami ziceti ....... nerusinatilor :))
-=BUBU=- Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 daca continuam tot asa in 45 de min. intrecem pe aia de la Royal :>
Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 daca o tinem tot asa intr-o saptamana ne intrecem celalalt topic :))
Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 brb, ma duc sa imi fac un ness
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 spamm is the new sport in honey allaince >:) VREM LA OLIMPICE :))
-=boomeey=- Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 In urma nenumaratelor abateri de la regulament si a atitudinii unora din cei care posteaza in acest thread la adresa staff-ulu LinkMania acest topic va fi inchis drept avertisment pentru o perioada de o saptamana.La urmatoarele abateri va fi inchis defintiv.Nu aveti decat sa le multumiti vitejilor care nu-si mai vad de joc si de postat in mod civilizat si au chef sa mai iasa un pic in fata cu glume a la Arsinel.PS nici macar subtili nu-i pot numi pentru ca le-as face un compliment.oaaaaaa EX TRA OR DI NAR ! presupun ca decizia asta ai luat-o fara sa te consulti cu un coleg de breasla mai mult k sigursi tu vezi-ti de treaba ta,eu imi vad,tu te bagi in seama aiurea pe aici. nu te crede un mic zmeu pe forum cu moderatorul asta. iar iti faci ambitii prostesti si provoci. iti spun o data,de 2 ori,de 5 ori nu mai posta aici ,tu nimic, ce e asa greu sa intelegi ??lasa-l ma. numa fanii ne citesc topicurile si ne urmaresc asa indeaproape, tu nu ai dreptul sa-mi spui mie unde si ca sa postez. Eu pot sa-ma sesizez daca deraiezi.Si asta se intampla destul de des in cazul tau.Se pare ca tu ai probleme de percepere a realitatii :(calm lance ca poate pocneste o vena. BAAAAAA ce ati facut mai ?nu noi :D@@hai neatza ppl :D
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 stai s vez la ora 5 pe pro tv ce jale o sa fie :)) acusi vezi ca lasa scrisoare "mam aruncat din cauza ca nu a mai dat drumu la sv de mu linkmania visamar in fiecare noapte staff-u tehnic" =))nu te teme ca oricum nu au somn >:) my friend satan haunt them because he cant play anymore with our minds >:)
Guest vlad_vlad Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 http://www.academiaderas.ro/cel-mai-mare-sarpe-gasit-mort mama cat e de mareeeeeeee
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sarpele asta ii o nimica toata my friend say 'Because you help me allot with helping another players to come to me i will give you the bigger and the larger animal ever see '
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 LETS SPAM MY FRIENDS ....... the only thing that save us from dead :D
Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 imi place numele topiculuiHONEY ALLIANCE - SAPTAMANA DE VIS =)))
s9gothic_boy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 eu m am kkt pe mine =))dute si fa dush sa nu miroase pe topic :))My first PAGE ON TOPIC LETS GET DRUNK :))
Guest vlad_vlad Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 mi e sila sa fac dush acu....mai tarliu :D spamlesssssssssssssssssssssssssssssssssssssss