Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Eternity is coming soon..
Posted

:whistle:

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=ax4tHOhT9f0

nu dati warn/delete post/suspend.Nu contine injurii o_O am cenzurat cam tot si nu sunt cuvinte obscene! E un pamflet si trebuie tratat ca atare! have fun

realizezi ca juma din alianta hh e ex honey si ca honey nu a mai fost la cs de o gramada de vreme si tot a avut cs ul mai mult ca voi deci prea va bateti cu pumni in piept degeaba ! :)) si apropo ca sa vezi filmu cu subtitrarea aia ce ai facut tu acolo tre sa intri pe google alt fel nu merge ! noaba mica ce esti =)) si parca te lasasei de mu acum iara bantui pe aici ? :))

Posted

ignition calm...:)) eu nu mai joc MU din..pfff...nu stiu cum sta treaba aici.i dont care...doar m-am distrat facut filmul asta (in graba dupa cum vezi subtitrarea)

app realizezi ca ai fost in HHunterZ din cate imi aduc aminte si ai fost dat afara? calm down...e caterinca o_O puteam sa fac filme si sa injur honey sau adminii...ma gandeam sa mai inveselesc atmosfera avand in vedere ca sunteti prea incordati in jocul ala!

app sunt baiat 8-|

Posted

ignition calm...:)) eu nu mai joc MU din..pfff...nu stiu cum sta treaba aici.i dont care...doar m-am distrat facut filmul asta (in graba dupa cum vezi subtitrarea)

app realizezi ca ai fost in HHunterZ din cate imi aduc aminte si ai fost dat afara? calm down...e caterinca o_O puteam sa fac filme si sa injur honey sau adminii...ma gandeam sa mai inveselesc atmosfera avand in vedere ca sunteti prea incordati in jocul ala!

app sunt baiat 8-|

1.nu am fost data afara mi am dat x ! :-j

2.nu im pasa ce esti :))

3.daca nu mai joci mu si iti pierzi timpu cu deastea pai ghet a life ! or a girl ! =))

Guest Eternity is coming soon..
Posted

:bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...