Guest L!NU Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Salutare guys am si eu o intrebare pentru recrutare se poate adresa aici ?deoarece sunt in cautare de guild si pe joc nu prea ma vrea nimeni. Sa nu uit sa ma prezint Mg 2rr lvl in crestere Experientza in joc am 2 ani(ce am mai mut e de pe 0.97) si daca se mai doreste informatii o sa va raspund. Thz :D trebe sa te recomande cineva, iar acel cineva sa garanteze petnru tine si sa faca cerere pe forumul alliantei noastre
capcaunu Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Salutare guys am si eu o intrebare pentru recrutare se poate adresa aici ?deoarece sunt in cautare de guild si pe joc nu prea ma vrea nimeni. Sa nu uit sa ma prezint Mg 2rr lvl in crestere Experientza in joc am 2 ani(ce am mai mut e de pe 0.97) si daca se mai doreste informatii o sa va raspund. Thz :D Salutare tuturor! Ionutz,97d era pensiune de mosneguti in comparatie cu ceea ce se intampla acum.Daca tu crezi ca poti tine pasul,iti urez succes! :tiphat:
ionutzgl_38 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Salutare tuturor! Ionutz,97d era pensiune de mosneguti in comparatie cu ceea ce se intampla acum.Daca tu crezi ca poti tine pasul,iti urez succes! :tiphat: Totusi am o baza formata cu 0.97 oricum la vechime nu am mai pus ce am mai jucat pe alte servere care dadai rr in 1ora si pline de bug. Oricum mersi de incurajare
Guest Rashta Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 in data de 23,vineri voi fi la bucuresti cu VVqe,Ev@@ si prietena mea...e cineva interesat de un suc pe o terasa? :whistle: eventual un weekend la mare :photo:
Guest Rashta Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 naspa...pe 22 plec deci nu te prind stiu ca pleci dar nu pot scapa mai devreme .. :dontknow:
Guest Sadi022002 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 :bananadance2: in data de 23,vineri voi fi la bucuresti cu VVqe,Ev@@ si prietena mea...e cineva interesat de un suc pe o terasa? :whistle: eventual un weekend la mare :photo: Noi :)
Guest Rashta Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ne auzim pe skype cand stiu detaliile mai exact,dar mi`ar face mare placere sa ne vedem dupa ce am pierdut atata timp impreuna ;;)
Guest Rashta Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 spam spam ma plictisesc de mor la jobbbbbbbbbbbbb
SHARK_BITE Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Salutari din Grecia roboteilor.....aici e cald si bine marea curata totul ok,,,,an intrat 2 min pe un laptop sa va salut si sa va fac un pic in ciuda :nanana: :nanana:
Guest Rashta Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Salutari din Grecia roboteilor.....aici e cald si bine marea curata totul ok,,,,an intrat 2 min pe un laptop sa va salut si sa va fac un pic in ciuda :nanana: :nanana: sa te "plimb" :P ...distractie pe acolo app : STAI ON!!! :nanana: