corioneMG Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 :rofl2: not funny :mellow: nu te bate gagicatu ala de la piscina ca vrei sa mergi cu mine in parc ? si nu prea imi place morarilor langa lac miroase urat rau ! am fost acolo sa fac joging si credeam ca lesin ! cum sa ma bata ..pai il castrez ... + ca numai sunt cu el pffuuu de cand a intrat mama la menopauza =)) cat despre lac ai dreptate si oricum si eu tot la alergat eu :D am pus 2 kg pe mine :)) hai in titan :D
IgnitionMG Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 cum sa ma bata ..pai il castrez ... + ca numai sunt cu el pffuuu de cand a intrat mama la menopauza =)) cat despre lac ai dreptate si oricum si eu tot la alergat eu :D am pus 2 kg pe mine :)) hai in titan :D stai...mai sa mor eu tu ai prea multi gagici ca ma pierd in ei :)) deci lai avut pe ala te ai despartit de el dupa te ai impacat dupa te ai despartit iara si dupa iti placea de ala de la pisicina unde faci inot cica..:)) si acum nu mai esti nici cu ala dar nu cred ca ai fost si oricum nu mai inteleg nimic :)) daca vrei sa imi explici cine ce face cand unde esti dece pentru cine ce etc intra pe mess ca eu nu mai pricep nimic :)) si in titan nu e lac nu ? :))
corioneMG Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 stai...mai sa mor eu tu ai prea multi gagici ca ma pierd in ei :)) deci lai avut pe ala te ai despartit de el dupa te ai impacat dupa te ai despartit iara si dupa iti placea de ala de la pisicina unde faci inot cica..:)) si acum nu mai esti nici cu ala dar nu cred ca ai fost si oricum nu mai inteleg nimic :)) daca vrei sa imi explici cine ce face cand unde esti dece pentru cine ce etc intra pe mess ca eu nu mai pricep nimic :)) si in titan nu e lac nu ? :)) si ce legatura are lacul ? =))) intru acum :)))
YO yo Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 poveste cica se zice asa boom cand era mic a cazut in cap si urechile i-au venit in fata bietul de el... de atuncia a ramas urechios si cu mintea mica... adica doar creierul mic... de acea are aceste probleme acuma in viitor... sper sal intalegeti.... Multumesc pt intalegere stiu este greu.... pt el.. dar asta este soarta destinul.. el nu va recunoaste oricum.. :whistle: de aceia se numeste boom caci cand era mic facea boom cu capul pe jos :photo: bietul de el.. b-(
IgnitionMG Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 :wub: tu intri la 1 noaptea cand eu rup cearceaful ? :)) plus ca azi am avut si bacu la mate ! :))
corioneMG Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 tu intri la 1 noaptea cand eu rup cearceaful ? :)) plus ca azi am avut si bacu la mate ! :)) intru cand nu am somn :)) ziua sunt plecata :D
IgnitionMG Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 intru cand nu am somn :)) ziua sunt plecata :D cu sorcova ! =))
corioneMG Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 cu sorcova ! =)) e cu sorcova :))) badminton in spatele blocului =)) sau mergem la spring in afi sa-l vedem pe tipul dragut =)) cu sorcova ! =)) e cu sorcova :))) badminton in spatele blocului =)) sau mergem la spring in afi sa-l vedem pe tipul dragut =))
corioneMG Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 cu sorcova ! =)) e cu sorcova :))) badminton in spatele blocului =)) sau mergem la spring in afi sa-l vedem pe tipul dragut =))