corioneMG Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 cori dar in joc nu intri?? am sa intru...dar ma ocup de dansuri :D o sa avem un spectacol :wub:
Guest corione Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 nu are ea Time de noi:) ... ce rau esti :( ee mi-a iesit ss :X
~megan~ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Buna seara si voua celor care va mai aduceti aminte de mine si celor care nu ma cunosc:)) Garone pe tine te vizez special:> Prietenii stiu de ce:))
SoulKing Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Buna seara si voua celor care va mai aduceti aminte de mine si celor care nu ma cunosc:)) Garone pe tine te vizez special:> Prietenii stiu de ce:)) :)) Sal scumpik eu te mai tin minte^^
corioneMG Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Buna seara si voua celor care va mai aduceti aminte de mine si celor care nu ma cunosc:)) Garone pe tine te vizez special:> Prietenii stiu de ce:)) Buna si tie :D :P :angry1: Andrey casa de piatra }{ nu am apucat sa va zic inca ^_^
~megan~ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 :)) Sal scumpik eu te mai tin minte^^ Pai pe db 97d am facut full inaintea ta si daia :)) Buna si tie :D Buna,vad ca mai sunt si fete pe aici :)