Guest LordRippeR Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Alina va saluta...ntz......Mau...ce naiba are contu?...am schimbat pass`u si cica...cont invalid...care stie ce se intampla?
mau Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Alina va saluta...ntz......Mau...ce naiba are contu?...am schimbat pass`u si cica...cont invalid...care stie ce se intampla?nu a bagat bine parola
boomeey Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Alina va saluta...ntz......Mau...ce naiba are contu?...am schimbat pass`u si cica...cont invalid...care stie ce se intampla?buna alina. probabil ti-au furat si tie contul cum i-au furat DL-ul lu ovidiu :) ma bucur sa te mai vad pe link. salutari lu dani si multa sanatate la ala micu' :D
Guest LordRippeR Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ahamz....Buna Boom...nu a furat nimeni nimik:) posibil sa fi schimbat eu aiurea pass`u cine stie mai incerc odata ...sa vedem...Mau ..hai pe mess
l33tsk33t Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 se face greva la tn la sc sau nu?la asta ma ref :))greva a fost de la inceputul anului scolar =))
mau Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 buna alina. probabil ti-au furat si tie contul cum i-au furat DL-ul lu ovidiu :) ma bucur sa te mai vad pe link. salutari lu dani si multa sanatate la ala micu' :Dte inseli dane, nu i`am furat contul, nici macar nu i`am cerut mail sau datele contului desi joc de 7luni pe cont, am mers si merg in continuare pe incredere
boomeey Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 te inseli dane, nu i`am furat contul, nici macar nu i`am cerut mail sau datele contului desi joc de 7luni pe cont, am mers si merg in continuare pe increderenu m-am referit la tine :)
mau Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 nu m-am referit la tine :)nush la cn te`ai referit u, dar alina vb cu mnCITAT(LordRippeR @ Jun 2 2010, 11:46) *Alina va saluta...ntz......Mau...ce naiba are contu?...am schimbat pass`u si cica...cont invalid...care stie ce se intampla?