Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest LordRippeR
Posted

Alina va saluta...ntz......

Mau...ce naiba are contu?...am schimbat pass`u si cica...cont invalid...care stie ce se intampla?

Posted

Mau...ce naiba are contu?...am schimbat pass`u si cica...cont invalid...care stie ce se intampla?

nu a bagat bine parola

Posted

buna alina. probabil ti-au furat si tie contul cum i-au furat DL-ul lu ovidiu :) ma bucur sa te mai vad pe link. salutari lu dani si multa sanatate la ala micu' :D

Guest LordRippeR
Posted

Ahamz....Buna Boom...nu a furat nimeni nimik:) posibil sa fi schimbat eu aiurea pass`u cine stie mai incerc odata ...sa vedem...

Mau ..hai pe mess

Posted

buna alina. probabil ti-au furat si tie contul cum i-au furat DL-ul lu ovidiu :) ma bucur sa te mai vad pe link. salutari lu dani si multa sanatate la ala micu' :D

te inseli dane, nu i`am furat contul, nici macar nu i`am cerut mail sau datele contului desi joc de 7luni pe cont, am mers si merg in continuare pe incredere

Posted

te inseli dane, nu i`am furat contul, nici macar nu i`am cerut mail sau datele contului desi joc de 7luni pe cont, am mers si merg in continuare pe incredere

nu m-am referit la tine :)

Posted

nu m-am referit la tine :)

nush la cn te`ai referit u, dar alina vb cu mn

CITAT(LordRippeR @ Jun 2 2010, 11:46) *

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...