Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

|-_-| mai bine taci cu tokio hotel ca aia au fost mainstreem doar muzica adevarata are adepti de durata ......... si in primu rand numa pitzipoancele au fost si sunt cu hotelu din tokio ;) restu isi vede de treaba lui ;)

Guest |-_-|
Posted

:bananadance2: riba riba :))) :help:

ugly ducky tu ce cauti aici?? :pokeye:

Guest SweetPoison
Posted

ce m-am plictisiiiittttt #-o

Guest vlad_vlad
Posted

greva greva greva!!!!!!!!!! huuuuu jos cu ceausismuuuuuu!!!

Guest ngrmihai
Posted

no mu for you :P

Posted

ma repet :

poti vorbi cu un coleg de-al tau sa se implice daca sunt ceva probleme,sunteti destui nu esti doar tu pe forumul acesta .

nu te folosi moderator si nu folosi orice pretext ca sa postezi aici. sper ca ne-am inteles civilizat

nu e asa ca te cam intinzi?:) sau vrei sa ne inveti si cum sa moderam?:) ce lectii mai ai sa ne transmiti?..tu vezi-ti de treaba de spam si alte chestii fara a mai face remarci de astea cu atata miez filozofic .si lasa-ne pe noi sa ne facem treaba :)

Posted

taiete cu lamaaaa e mai usor tokioo hoteeeelll

inca nu am ajuns asa de rau

arunca-te atunci de la balcon poate o fi mai bine mai scapam de un obsedat :crazy:

Guest little
Posted

ugly ducky buky muky .....mrr plictiseala....daca esti cine banuiesc 5mil zen te bagi in seama cu je:))) :duel:

Guest vlad_vlad
Posted

pai de ce nu ne lasi in pace Lance? de ce te tot uiti aici si cauti sa ne dai warn? :(( s au dus pe garla 170 de pagini de spam tu stii? ai idee cata munca am depus noi acolo? :banghead:

Guest |-_-|
Posted

ugly ducky buky muky .....mrr plictiseala....daca esti cine banuiesc 5mil zen te bagi in seama cu je:))) :duel:

:sef: ce tiam zis eu despre asta ma??lasa ca bag la dosar iar :))

Posted

pai de ce nu ne lasi in pace Lance? de ce te tot uiti aici si cauti sa ne dai warn? :(( s au dus pe garla 170 de pagini de spam tu stii? ai idee cata munca am depus noi acolo? :banghead:

Forum is my lifeeeeee :rofl1:

Guest |-_-|
Posted

' date='May 13 2009, 13:04' post='3813132']

pff nu se mai da o data rr db sa jucam ? #-o

no rr db ca va sparg :box:

Guest vlad_vlad
Posted

go go go baieti! 2 pasa 3 lunga! faceti galagie acolo ca noi intram cu bomboana.....Go go go!

Guest |-_-|
Posted

pasa pasa sut sut sut sut baneelll doamnelor si domnilor autogoool =))

Guest little
Posted

hai cu rr db altfel .....scapam de prea multi emo :)))...

Guest vlad_vlad
Posted

ma da aia cu recuperatu datelor exista? =))

PRIMU :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...