Andain Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 se supara careva de pe-aici daca pun "HONEY" la numele guildei mele pe un alt mu ???
mau Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 se supara careva de pe-aici daca pun "HONEY" la numele guildei mele pe un alt mu ???din partea mea e ok, doar sa iei si acolo castelul :))
Guest L!NU Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 din partea mea e ok, doar sa iei si acolo castelul :))Corect :right:
Andain Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 din partea mea e ok, doar sa iei si acolo castelul :))Corect :right:de-asta m-am bagat pe el, faza e ca e bug-uit si le va lua ceva timp pana il repare
mau Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 de-asta m-am bagat pe el, faza e ca e bug-uit si le va lua ceva timp pana il reparevezi poate exploatezi cv bug`uri :)
SemakaSean Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Hai noroc si multa sanatate celor care isi serbeaza ziua onomastica, Robert va ureaza un calduros la multi ani!!!Va pupa Robert, si nu e gay, vreau sa stie toata tara, NU E GAYYYYYY!!!!!!!!!!! :beer: :beer: :beer: :beer: avetzi grije la semnatura mea, urmati-o
Guest L!NU Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 :beer: Ce`o sa mai beau maine :whistle:Laaaaaaa Multiiiiiiiiiiiiiiiii Aniiiiiiiiiiiiiiii