Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest corione
Posted

hehe ma uitam in pc si am gasit pozele de la mare :X acum stiu unde merg de 1 mai ^_^

Posted

vai boom vezi draga sa nu cedezi psihic... ca ai nervii intinsi la maxim... mah avionule care esti! am ca tine 20 la uscat in pod ,deci vorbeste civilizat sau dati delete ca prostan si dobitoc e cel de te-a conceput nu eu !!!m-ai inteles!!!:)))) acum incepi sa iti dai pe fata toata cultura , hai nu te oprii tocmai acum ca e pacat!!!, mai pralea nu am acuzat cu nimik pe v-dragosh am spus ca aveti "pile"asta e atac la persoana???, am mai spus ca tyrex face pe nevinovatul... astea sunt toate afirmatii care lasa loc de interpretari ,adica are pile poate avea 100000000 de intelesuri !!! asa ca nu venii tu cum ca am adus acuzatii la adresa adminilor bla bla blaaaaa ca esti penibil, de cand interpretezi tu cand vrei vorbele mele , boom delete e solutia, eu zic sa nu mai pierzi timpul???!ptr toti ponneyii repet nu am absolut nici o legatura cu hunnters!!! , absolut nici o legatura dar la laudele celor din honney cum ca castelul e al lor cum ca eu nu am vazut inca castelul si alte atacuri prostesti , acesta a fost raspunsul meu.. decat sa am asa castelul cum l-ati avut voi cand sa blocat serverul mai bine imi fac un castel de nisip in atlans in oras si ii las pe toti ceilalti sa se joace.. numai pe voi nu poneylor:)))) hai gata nu mai raspund la tampeniile voastre!!!

rog un admin sa dea ss ptr nefondata lui boom !!! nu stiu sa fi incalcat regulamentul cu absolut nimik

deci rog sa se rezolve urgent !!! o zi buna hai noroc!

asta s a murdarit de limba romana la gura :rofl2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...