l33tsk33t Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 pai dorinta mea este,.............................................................................................................................................................................................................................................................sa-mi mai pun inca 1000 de dorinte =))
Guest corione Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 sadi se mira lumea ca te vede in devias ..eu i-as sfatui sa faca print si sa ceara autograf dupa :))
Dumnezeu Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 pai dorinta mea este,.............................................................................................................................................................................................................................................................sa-mi mai pun inca 1000 de dorinte =))bine insa nuti ideplinesc nici una esti prea lacom@fata babi :))
Guest corione Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 eu am plecat afara :| mor de plictiseala :| spor la liniute }}}}}{{{{ (indiferent de care :P)