Andain Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 impart suspenduri in stg si in dreapta :)) doar 1-2 nu fac fata :))
Lancelot Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 si ma rog pe ce motiv mi-ai suspendat userul ala?ma bucur ca ai tupeul sa intrebi :) iar glumite din alea picante si savuroase ..poti sa faci cu vecinii de la bloc :) sau cu cine-ti permite.Plus ca te stiai deja cu tot felul de antecedente :) dar ma rog..e treaba ta ...e alegerea ta..cum i-am zis si partenerului tau de circ :)PS e bine ca intr-adevar te ocupi de probleme cu adevarta importante pe forum :))..cand nu te simti bagat in seama cauti un pic de anturaj si popularitate prin iesiri de astea copiate de pe hi 5?;;)
-=boomeey=- Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 termina :sef:si pe userul boomeey mi-am luat suspend. si pe userul BoomMan. ti se pare corect?ca ce chestie?
Alex86 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ziceam de faza cu useru' ala fake Lance #-o termina cu din astea
x_dragos_x Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 dane hai terminate si u cu din astea ca nu rezolvi nik! :sef:
-=boomeey=- Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ma bucur ca ai tupeul sa intrebi :) iar glumite din alea picante si savuroase ..poti sa faci cu vecinii de la bloc :) sau cu cine-ti permite.Plus ca te stiai deja cu tot felul de antecedente :) dar ma rog..e treaba ta ...e alegerea ta..cum i-am zis si partenerului tau de circ :)PS e bine ca intr-adevar te ocupi de probleme cu adevarta importante pe forum :))..cand nu te simti bagat in seama cauti un pic de anturaj si popularitate prin iesiri de astea copiate de pe hi 5?;;)pai normal ca am tupeu sa intreb. m-am bagat in seama cu tine cumva? am glumit cu tine? nu vezi ca tu cauti anturaj cu japca? si ce daca am antecedente? asta inseamna ca n-am dreptu sa imi fac ce usere vreau si sa-mi pun ce avatar vreau ca iau suspend si warn pe forum? ai cumva copyright pe avataru ala?tu vorbesti de hi5? Sir Lancelot :)
Alex86 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nu e elP.S. nu e normal sa faci un user cu avatar si semnatura identica cu cea a unui moderator si apoi sa postezi pe forum chestii gen "warn up" / "suspend" etc
-=boomeey=- Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 my bad. http://hi5.com/friend/p65846215--TheFlame_Lancelot--htmlnu e normal? pai nu se vede clar ca n-am emblema de moderator sub avatar? mai ales ca era facuta la caterinca treaba aia si era intre noi, in topicul aliantei honey. daca era pe la diverse sau informatii era alta treaba. da cu suspendul pe inca 2 usere cum ramane?
-n00bletzel- Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ma bucur ca ai tupeul sa intrebi :) iar glumite din alea picante si savuroase ..poti sa faci cu vecinii de la bloc :) sau cu cine-ti permite. Plus ca te stiai deja cu tot felul de antecedente :) dar ma rog..e treaba ta ...e alegerea ta..cum i-am zis si partenerului tau de circ :) PS e bine ca intr-adevar te ocupi de probleme cu adevarta importante pe forum :))..cand nu te simti bagat in seama cauti un pic de anturaj si popularitate prin iesiri de astea copiate de pe hi 5?;;) Scz ca ma bag aci la voi nepoftit... dar ei .. el... pt incapabilitatea de a gasi o sulutie fiabila tot pe noi ne scot vinovati... ca noi asa ca noi pe dincolo....
DeadP00L Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 my bad. http://hi5.com/friend/p65846215--TheFlame_Lancelot--htmlnu e normal? pai nu se vede clar ca n-am emblema de moderator sub avatar? mai ales ca era facuta la caterinca treaba aia si era intre noi, in topicul aliantei honey. daca era pe la diverse sau informatii era alta treaba. da cu suspendul pe inca 2 usere cum ramane?ce comment are la prima poza ! "mda...reclama la pasta de dinti? sau la ochelari? :))" =)) =)) =)) PS: Chiar el e ? =))
DeadP00L Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Scz ca ma bag aci la voi nepoftit... dar ei .. el... pt incapabilitatea de a gasi o sulutie fiabila tot pe noi ne scot vinovati... ca noi asa ca noi pe dincolo.... :hail: PS: Dspr c vb ? asta pe limba ta ! :D
DeadP00L Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 of doamne nu mai zic nimic... Scuze dar nu mam putut abtine acolo !
-=boomeey=- Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 of doamnenu mai zic nimic...pai ce sa mai zici alex? am facut ceva gresit? are copyright pe avatar? are copyright pe semnatura? unde scrie in regulament ca n-am voie sa am semnaturi si avatare ca ale moderatorilor ?
-n00bletzel- Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 :hail: PS: Dspr c vb ? asta pe limba ta ! :Ddak vrei sa recunosti un pamflet mai reusit iti recomand sa te uiti in oglinda ... :-j
Alex86 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nu ai voie sa te dai drept moderator , nu e vorba de copyright la semnatura/avatar ci de idee in sine
DeadP00L Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 dak vrei sa recunosti un pamflet mai reusit iti recomand sa te uiti in oglinda ... :-j Nickul tau vorbeste de la sine ! the noobs ! :hail: