LiNU Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Noroc lume, pe unde o mai ardeti ? @Garrone, ascunde coroana :beer:
Guest vlad_vlad Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 cum plm sa zici ca triunghi are 4 laturi sau 1 latura? =)) #-o
LiNU Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Usurel cu vocabularul ca aluneci pe val in jos :readthis:
bomeey Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 @hai neatza ppl :) buna dimineatza cu mu..fara mu..tot nu ai somn ? :D nop :) Daaaaa ...PREZENT Facem spam impreuna...sau stam pe intuneric? daca stam pe intuneric.. umbla mainile aiurea si nu-i bine :rofl2: care se mai lasa daca se da rr db? eu nu. nici de-al dreq nu ii scutesc de prezentza mea. stiu ca le stau pe inima cand ma vad si numa de-al dracu o sa defilez zilnic prin mu-ul asta poate poate mai moare vreun guzgan :) cum plm sa zici ca triunghi are 4 laturi sau 1 latura? #-o asa bine. pai cate laturi are? nu 4? :blink:
-=BUBU=- Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 cum plm sa zici ca triunghi are 4 laturi sau 1 latura? =)) #-o Vb. frumos :hair:
jhonq Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 asa deci o idee daca se da rr db sa ne organizam si noi facem pt de cate 5 cu elfa bineinteles si ocupam spot pana la rr :) fara sa mai stam cu alti in pt etc. eu cel putin vreau 1 elf 2 sm si 1 bk la pt de la inceput facem repede primele lvl si dam pt:)
bomeey Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 asa deci o idee daca se da rr db sa ne organizam si noi facem pt de cate 5 cu elfa bineinteles si ocupam spot pana la rr :) fara sa mai stam cu alti in pt etc. eu cel putin vreau 1 elf 2 sm si 1 bk la pt de la inceput facem repede primele lvl si dam pt:)si tu esti? :)
Paul156 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 @hai neatza ppl nop :)daca stam pe intuneric.. umbla mainile aiurea si nu-i bine :rofl2:eu nu. nici de-al dreq nu ii scutesc de prezentza mea. stiu ca le stau pe inima cand ma vad si numa de-al dracu o sa defilez zilnic prin mu-ul asta poate poate mai moare vreun guzgan :)asa bine. pai cate laturi are? nu 4? :blink:triunghiu 4 lateri?? :-? poate o fi bn ma..ca de cand nu mam mai uitat printro carte nici nu mai stiu :blink: poate a revolutionat unu matematica..si tu esti?asta ma gandeam si eu
bomeey Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 boom tu ai facut fotbal? :Dda. am facut doua da mai mici :D
Guest Stile Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 xtest e dat pe rau :)) nu stiu de ce mi-a dat no posting .
Paul156 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 aham boom e nub^^sunt knavishsi tu ai no posting de la xtest? :rofl2:
jhonq Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nuh da sunt plecat si pe pcu asta eram logat cu contu asta:)) si mi-a fost lene sa ma loghez cu knavish..deci eu raman cu propunerea in legatura cu ptu daca se da rr db
Paul156 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nuh da sunt plecat si pe pcu asta eram logat cu contu asta:)) si mi-a fost lene sa ma loghez cu knavish..deci eu raman cu propunerea in legatura cu ptu daca se da rr dbnu mai spune de rr db :naughty: :naughty:ce liniste pe aici :blink:
bomeey Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 FIRST ON PAAAAAAAAAAAAAAAAAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!xtest e dat pe rau :)) nu stiu de ce mi-a dat no posting .si mie mi-a dat no posting :rofl2: aham boom e nub^^sunt knavishtrece-ti si tu la semnatura dreq cine esti. credeam ca esti bunicamea initial :rofl2::)) hmm...oare te stiu macar din vedere? :Dglumeam cu fotbal-ul. am facut lupte greco-romane de la 7 la 9 ani :rofl2:
Guest vlad_vlad Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 booooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :angry1: zi ma daca ai facut sport sa vad daca te stiu :D
bomeey Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nu am facut fotbal ma nebunel. nu cred ca ne cunoastem. pe trance il stiu, pe tycy si pe ssg. a.. si pe adam si pe ioana. :)