Guest corione Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dumnezeu...sa stii ca.... tot nu m-ai spovedit #-o ...:photo:
Dumnezeu Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dumnezeu...sa stii ca.... tot nu m-ai spovedit #-o ...:photo:mi se pare ca esti prea mica te mai las.daca mai pui poze care sami schimbe ideia cine stie trec la actiune :>
Guest corione Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mi se pare ca esti prea mica te mai las.daca mai pui poze care sami schimbe ideia cine stie trec la actiune :> =)) =)) doamne ce vorbesc eu si ce zici tu :D . Lasa ...am biserica langa mine..mai trec pe acolo. Amin!Eu Ies. O seara frumoasa tuturor! :tiphat:
Dumnezeu Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 =)) =)) doamne ce vorbesc eu si ce zici tu :D . Lasa ...am biserica langa mine..mai trec pe acolo. Amin! Eu Ies. O seara frumoasa tuturor! :tiphat: biserica e la ceva distanta eu sunt aici aproape de sufletul tau mai ales ca am ss o sa fiu si mai aproape :P nb
Dumnezeu Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 :bananadance2: :bananadance2: joc si eu sarba cu tine 5 zile ss #-o