Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

@kiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miss your sexy wigs :crybaby: :D

kirooooo uer ar iu uen ai niid iu? :((

Daaaaa ...PREZENT :wub:

Facem spam impreuna...sau stam pe intuneric? :>

Guest Senzationalul
Posted

hai neatza

Posted

Mda s-a ajuns ca pe 97....sa se voteze si bineinteles ca toti aia mici se vor inghesui la RR DB ca lor nu le pasa..si uite asa se duce dreaq tot la cei care au muncit sa dea RR sau sa faca lvl mare.... :blink:

Guest LordRippeR
Posted

pai o sa vezi,daca se da rr db,o sa se urle in gura mare "faceti exp 50X 100X sa crestem mai repede,ca nu am pierdut noptile degeaba" si tot circ o sa fie:))

Posted

Va agitati degeaba....tot RR DB va fi ...si pe 97 la fel a fost...desi acolo multi aveam RR si char chiar full...s-a dat RR...acum...cativa rr-iti....desi vad ca si unii dintre ei opteaza ptr RR... :-??

Guest vlad_vlad
Posted

hai cu rr db sa vedeti cum sta spartanu 25 din 24 :>

Guest vlad_vlad
Posted

pai coaie daca nu se poate remedia ce sa faci? :))

Posted

pai coaie daca nu se poate remedia ce sa faci? :))

acolo scrie : "doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?"

Guest vlad_vlad
Posted

da tu ai vazut post de la dragosh sau razvan? eu oricum cred ca e labareala ce zic aia pe acolo. nu cred ca nu se pot recupera datele. am facut si eu sv si pe linux si pe windows si se poate recupera tot :| poate sa se arda si mama hardului ca tot le recuperezi, dar cine sta sa se chinuie?

Posted

da tu ai vazut post de la dragosh sau razvan? eu oricum cred ca e labareala ce zic aia pe acolo. nu cred ca nu se pot recupera datele. am facut si eu sv si pe linux si pe windows si se poate recupera tot :| poate sa se arda si mama hardului ca tot le recuperezi, dar cine sta sa se chinuie?

oricum daca se da rr db cred ca nu mai joc..adica cum plm sa faci lvl ca prostu si dupa sa te trezesti ca nu mai merge srvu si singura solutie e rr db... :banghead::banghead:

afk ma duc cu cainele afara ca dispera pe aici

Guest vlad_vlad
Posted

asa e coaie, dar ce sa faci ? eu nu mi am luat 99 degeaba? si banuiesc ca moderatorii si au dat seama ca nu era vina mea...

Guest vlad_vlad
Posted

a mai trecut o zi si launcheru ala imi ocupa spatiu degeaba pe calc :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...