|boom| Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ce mai e pe linkmania? hai sa vezi :)) da boom:D eu sunt:D nu mai joc pentru ca m-am lasat. Era prea multa vreme pierduta pe acest joc. e frumos si mie dor , dar prefer sa nu ma reapuc:D k. acum te rog sa nu mai postezi in topicul asta deloc. spor in continuare cu noua guilda si cu noii prieteni.
capcaunu Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Neata! Valeu muica ce status-uri aveti :clap: felicitari Lulu,Dan,Rosy & Sadi! :clap:
ryphez Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 urat din partea ta LiNU :-j eu am postat cu motivul sa ma razbun pe alli HH dar tu pt ce ai postat ? in fine stiu ca aveti si voi boala pe alli HH dar nici chiar asa , totusi a fost o greseala , se poate intampla oricui
LiNU Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 1 blonda . :rofl2: Hai R3, ce-am mai dormit de numa :D PS :beer: - era sa uit@Edit:urat din partea ta LiNU :-j eu am postat cu motivul sa ma razbun pe alli HH dar tu pt ce ai postat ? in fine stiu ca aveti si voi boala pe alli HH dar nici chiar asa , totusi a fost o greseala , se poate intampla oricuiTe rog sa nu mai postezi in topicul nostru, nu vrem sa patin incaodata http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4820156Daca tot era adresat mie puteai sa imi dai un PMSpor la lvl, p@
|boom| Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Neata! Valeu muica ce status-uri aveti :clap: felicitari Lulu,Dan,Rosy & Sadi! :clap:haules cuc. :D danke, danke :P check your inbox, in caz ca vrei sa joci pe bk.
Fane_Satar Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 asa ... deci 1) sal all2) alexe zimi de ce m-ai scos , ca eu nu ma pot gandi la nimic acuma..3) de ce trebuie sa ma rog de voi sa dati beep la unu de al vostru ?, where is tha love ? spor la bare :beer: