Comunica Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Frumos si ff incins acest CS, mi-a placut mult chiar daca am luat 1000 de pk-uri, am timp sami i-au revansa :D Felicitari Baietzi si fete :beer:
Lancelot Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:ce user =))hai neatzaal doilea avertisment :)PS in loc de ce user si alte aprecieri puteati sa interveniti mai ferm dar na ..e de-a dreptul genial si super smecher acest user nu?:)
|boom| Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 al doilea avertisment :)PS in loc de ce user si alte aprecieri puteati sa interveniti mai ferm dar na ..e de-a dreptul genial si super smecher acest user nu?:)pentru ce al doilea avertisment amigo? te-ai gandit singur la avertismentu asta? iar ajungem la plangeri peste plangeri impotriva grandomaniei tale.am intervenit eu. nu are de ce sa intervina garrone ferm, ca nu-i guilda lui. asa ca te rog sa scoti avertismentu.
HONEY - GARRONE Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 si vrei sa plang cand vad userul ala al lui kinul ?? logic ca ma amuz doar nu sunt robot . Iar ne provoci prin simpla prezenta a ta,te folosesti de functie pentru a aduce flame in topicul nostru ?? sau ai uitat esti initiatorul topicului aliantei adverse . nu esti bine-venit,te-am rugat de nenumarate ori sa nu mai postezi la noi in topic,indiferent ca postezi cu moderatorul sau cu un user simplu. Sunt atatia moderatori ,tocmai tu te-ai gasit , si ma rog pt ce avertisment ?? P.S. nu da reply,nu avem nevoie. P.P.S. rog ceilalti membri ai aliantei sa ignore reply-ul respectivului , ne ocupam "legal" .@dane nu-l mai ruga nimic , facem maine o plangere eleganta cu tot tacamul.
Lancelot Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 si vrei sa plang cand vad userul ala al lui kinul ?? logic ca ma amuz doar nu sunt robot . Iar ne provoci prin simpla prezenta a ta,te folosesti de functie pentru a aduce flame in topicul nostru ?? sau ai uitat esti initiatorul topicului aliantei adverse . nu esti bine-venit,te-am rugat de nenumarate ori sa nu mai postezi la noi in topic,indiferent ca postezi cu moderatorul sau cu un user simplu. Sunt atatia moderatori ,tocmai tu te-ai gasit , si ma rog pt ce avertisment ?? P.S. nu da reply,nu avem nevoie. P.P.S. rog ceilalti membri ai aliantei sa ignore reply-ul respectivului , ne ocupam "legal" .@dane nu-l mai ruga nimic , facem maine o plangere eleganta cu tot tacamul.in mod normal acum venea al 3-lea avertisment. Nu ma intereseaza nici PS-urile tale nici "rugamintile" ( am vrut sa scriu injuraturile :) ). Eu am constatat ceva neinregula si v-am acordat un avertisment. Tonul cu care tu te adresezi unui moderator e ,ca de obicei, deplorabil.Sfarsitul discutiei.
tr4nce Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bogdane trebuia sa scrii: "lectie de MU" :))