Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ce user =))

hai neatza

al doilea avertisment :)

PS in loc de ce user si alte aprecieri puteati sa interveniti mai ferm dar na ..e de-a dreptul genial si super smecher acest user nu?:)

Posted

al doilea avertisment :)

PS in loc de ce user si alte aprecieri puteati sa interveniti mai ferm dar na ..e de-a dreptul genial si super smecher acest user nu?:)

pentru ce al doilea avertisment amigo? te-ai gandit singur la avertismentu asta? iar ajungem la plangeri peste plangeri impotriva grandomaniei tale.

am intervenit eu. nu are de ce sa intervina garrone ferm, ca nu-i guilda lui. asa ca te rog sa scoti avertismentu.

Posted

si vrei sa plang cand vad userul ala al lui kinul ?? logic ca ma amuz doar nu sunt robot . Iar ne provoci prin simpla prezenta a ta,te folosesti de functie pentru a aduce flame in topicul nostru ?? sau ai uitat esti initiatorul topicului aliantei adverse . nu esti bine-venit,te-am rugat de nenumarate ori sa nu mai postezi la noi in topic,indiferent ca postezi cu moderatorul sau cu un user simplu. Sunt atatia moderatori ,tocmai tu te-ai gasit , si ma rog pt ce avertisment ??

P.S. nu da reply,nu avem nevoie.

P.P.S. rog ceilalti membri ai aliantei sa ignore reply-ul respectivului , ne ocupam "legal" .

@dane nu-l mai ruga nimic , facem maine o plangere eleganta cu tot tacamul.

Posted

si vrei sa plang cand vad userul ala al lui kinul ?? logic ca ma amuz doar nu sunt robot . Iar ne provoci prin simpla prezenta a ta,te folosesti de functie pentru a aduce flame in topicul nostru ?? sau ai uitat esti initiatorul topicului aliantei adverse . nu esti bine-venit,te-am rugat de nenumarate ori sa nu mai postezi la noi in topic,indiferent ca postezi cu moderatorul sau cu un user simplu. Sunt atatia moderatori ,tocmai tu te-ai gasit , si ma rog pt ce avertisment ??

P.S. nu da reply,nu avem nevoie.

P.P.S. rog ceilalti membri ai aliantei sa ignore reply-ul respectivului , ne ocupam "legal" .

@dane nu-l mai ruga nimic , facem maine o plangere eleganta cu tot tacamul.

in mod normal acum venea al 3-lea avertisment. Nu ma intereseaza nici PS-urile tale nici "rugamintile" ( am vrut sa scriu injuraturile :) ). Eu am constatat ceva neinregula si v-am acordat un avertisment. Tonul cu care tu te adresezi unui moderator e ,ca de obicei, deplorabil.Sfarsitul discutiei.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...