SadiBK Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Cel mai frumos guild care o existat vreo data si cea mai frumoasa alianta. zilele astea ma reapuc si eu mai is locuri libere in guild? sau in alianta macar..:PCine esti ?:D
Horia! Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 cine a editat aici posturile lui krycandy , in celellalte topic-uri nu poate? :)
Guest Clau1Bosu Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 am jucat cu numele DoomS pe 97d :beer:
AmAragaz Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 a ce ziceti ?dak suntem 4 guilde de ce sa nu fim 4 asi :>deci va place ori ba ?
Guest Clau1Bosu Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 deci va place ori ba ?ii frumos AmAragaz bv
Mr.W Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Salutare ! :beer: Incurajati-va membrii sa citeasca/invete Regulamentul ( Click ! ) nu de alta dar va strica imaginea Guild-ului si a Aliantei in primul rand . :right:Toate cele Bune ! :tiphat:
l33tsk33t Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 sa imi sunt prost ma tyre..chiar daca mi-ai blocat caracteru..nu ma opreste nimeni si nimik..si tot serveru a vazut ca va dau la sunt prost...tie...lu marveldl...sau ceva de genu...viorelt...si vrobert..care faceti pk pt un mob amarata sunt prost in rasa voastra de prostie din cry.multumesc pe aceasta cale celor care au venit si au dat zen sa pot sa imi sunt prost in voi si sa va dau la sunt prost..EU BAH !! un sm amarat de 5 rr...si anonim..va dau la sunt prostvreau sa va anunt ca HH va iubeste f mult....ei fiind cei mai multi care au dat zen..si nu numai...au venit daca vreti sa stiti..si din aliantele voastre...asta numai sa vedeti cat de prosti si ratati puteti fi...nici aliantele voastre nu va apreciaza...deocamdata atat.vreau sa fumez o tigare...apoi in zilele urmatoare revenim cu mai multe sunt prost voastre...sunt prostvoastre...sunt prostvoastre...si toate sunt prostpe care le aveti..Am primit 99:) hihihihiwhat the duck :|
|boom| Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 sunt dobitoc da ma tratez :De bine ca macar recunosti :rofl2:am jucat cu numele DoomS pe 97d :beer:salut salutdeci va place ori ba ?da cois. arata bine :D
Thew Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 As vrea sa intru si eu intr-un guild :) Ma primiti aici ? (nu am rr,joc pe s2 doar de ieri si am lvl 220)Nick : Thew_BK
cavalerul_luminii Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 why is it always me ? cum naiba ai dat tocmai in topicu asta ? @:banana2: + :beer: = :crazy: