Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Cel mai frumos guild care o existat vreo data si cea mai frumoasa alianta. zilele astea ma reapuc si eu mai is locuri libere in guild? sau in alianta macar..:P

Cine esti ?:D

Guest Clau1Bosu
Posted

am jucat cu numele DoomS pe 97d :beer:

Guest Clau1Bosu
Posted

deci va place ori ba ?

ii frumos AmAragaz bv

Posted

Salutare ! :beer:

Incurajati-va membrii sa citeasca/invete Regulamentul ( Click ! ) nu de alta dar va strica imaginea Guild-ului si a Aliantei in primul rand . :right:

Toate cele Bune ! :tiphat:

Posted

sa imi sunt prost ma tyre..chiar daca mi-ai blocat caracteru..nu ma opreste nimeni si nimik..si tot serveru a vazut ca va dau la sunt prost...tie...lu marveldl...sau ceva de genu...viorelt...si vrobert..care faceti pk pt un mob amarata sunt prost in rasa voastra de prostie din cry.

multumesc pe aceasta cale celor care au venit si au dat zen sa pot sa imi sunt prost in voi si sa va dau la sunt prost..

EU BAH !! un sm amarat de 5 rr...si anonim..va dau la sunt prost

vreau sa va anunt ca HH va iubeste f mult....ei fiind cei mai multi care au dat zen..si nu numai...au venit daca vreti sa stiti..si din aliantele voastre...asta numai sa vedeti cat de prosti si ratati puteti fi...nici aliantele voastre nu va apreciaza...

deocamdata atat.vreau sa fumez o tigare...apoi in zilele urmatoare revenim cu mai multe sunt prost voastre...sunt prostvoastre...sunt prostvoastre...si toate sunt prostpe care le aveti..

Am primit 99:) hihihihi

what the duck :|

Posted

sunt dobitoc da ma tratez :D

e bine ca macar recunosti :rofl2:

am jucat cu numele DoomS pe 97d :beer:

salut salut

deci va place ori ba ?

da cois. arata bine :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...