rica_smenaru Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 se mai baga careva la un cs ? zii ip serverului si bagam:))
DeadP00L Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=284836 isi baga unghia in gat trance :> :D :)) :)) :)) Buna seara baietii cu ce va mai laudatii ? :crazy: PS: "08-05-2009 16:00 -> SERVER DOWN - downtime unknown" Cred ca se lucreaza intens la sv ! >>>> <<<< =)) =))
-=BUBU=- Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 e virusat link-ul.@@e belea catelu ala bubu :D :nanana: Si mie imi place, l-am pus sa va spele si voua monitoarele =))
Guest LordRippeR Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ce vers de cs aveti?ca vreau sa intru si eu:D
Prutus Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 1.6 ... dar vad ca baietii s-au dat pierduti si au iesit :( daca mai e de un cs add r_m_x_x si adti un buzz pe mess sau skype
boom Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 nu ma pasioneaza cs-ul :Dma bag la un film. spor la spam :D
Prutus Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 sper sa nu intre la reclama :D http://www.testemo.tk/ postati si rezultatele :)) Esti 24% Emo. Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat... Asta la mine :-"
Prutus Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 baga adresa de half :> chiar daca nam mai jucat de 3 ani =))
dvL Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 E o perioada in viata cand ti se vede pe fataCam cata viata ti-a ramas de aseara pana dimineataCand tacut,pe pilot automat trecutNeintrerupt,in filmu meu conduc pe langa garda,ruptSuntem multi insi impins in acelasi anturajCu aceeasi fericire scumpa si de scurt metrajCu aceeasi bani fixi si frica de filajCu aceeasi scarba si nemultumire de gramajVad pizde mai varza ca mine de 10 oriCum cauta un drac deghizat in inger pazitorSi-o iau incet de pe pamant spre noriIncep sa urc pe scari,trec prin diferite stariFara sa-mi pese de urmariPrintre culori vii daca vrei sa te strecoriZi,sunt sigur ca o sa zbor rapidCa instig copiii la prostiiScoala,zici ca vrea sa faca din ei trupe comandoCopii cand n-aveti foi rupeti dintr-un caiet dictandoHalal sfat,defapt in ce hal am ajuns sa facIn ce dracu m-am bagat defaptFumam flori ilegale,cand girofaru adoarmeSe vinde linistea in grameFumam flori ilegale,fara petaleMugurii sunt singurii ce ne scot din balamaleSi doare de fiecare data cand fumamNoi deliram,deliram,deliramFumam flori ilegale,fara petaleMugurii sunt singurii ce ne scot din balamaleSi doare de fiecare data cand fumamDeliram,deliram,deliramLuni,incep sa sun 1,4,5 nebuniSa-i adun,ca restul vad in pizde cei mai buni stapaniTi-asumi riscul ca daca te-adun trebuie sa consumiIarba,nu tutun,si-astia nu prea se joaca multMult,mult,mult,incat sa tina pana MartiVacanta pe care o imparti cu 4,5 tovarasi spartiPrin diferite cercuri,Miercuri apar esecuriDame cu liste de preturi se trag cu noi de sireturiJoi, OCB spune-ne de unde sa le luam plineCu cine dracu trebuie sa mai vorbimVineri,facem plinu fara retineriRetine ca viata-i scurta si noi suntem tineriFumam flori ilegale, fara petaleMugurii sunt singurii ce ne scot din balamaleSi doare de fiecare data cand fumamNoi deliram, deliram, deliramFumam flori ilegale,fara petaleMugurii sunt singurii ce ne scot din balamaleSi doare de fiecare data cand fumamDeliram,deliram,del?ramFumam,fumam,fumamhttp://www.youtube.com/watch?v=xcNaqD8rkhw
Paul156 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 sper sa nu intre la reclama :D http://www.testemo.tk/ postati si rezultatele :)) Esti 24% Emo. Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat... Asta la mine :-"sunt 22% ce true tokio hoteeell hai sa inchidem lumina si sa ne taem ...ce true suntem bro =))
dvL Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 spamerix , nu ne parasi .... iati 2 grame de iarba si iti revii :PEDIT : ti-am facut si o rima :))