Plague Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 :comp1: salut sunt Cedryk , am probleme cu , computerul acum va scriu de pe telefon..noroc ca adm wireles si pe tel , sa va pot anunta..sper sa rezolv rpd problema si sa revin... Bafta la toata lumea.salut sunt Cedryk , am probleme cu , computerul acum va scriu de pe telefon..noroc ca adm wireles si pe tel , sa va pot anunta..sper sa rezolv rpd problema si sa revin... Bafta la toata lumea.
Andain Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 :comp1: salut sunt Cedryk , am probleme cu , computerul acum va scriu de pe telefon..noroc ca adm wireles si pe tel , sa va pot anunta..sper sa rezolv rpd problema si sa revin... Bafta la toata lumea.salut sunt Cedryk , am probleme cu , computerul acum va scriu de pe telefon..noroc ca adm wireles si pe tel , sa va pot anunta..sper sa rezolv rpd problema si sa revin... Bafta la toata lumea.
garrone21 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 okey..PARIURI :DFiecare spune o data in care se da primul RR pe server , cate 5 soul de caciula si vdm care castiga. Daca nimeresc 2 in aceeasi zi,se imparte premiul la cei 2.Incep eu : 24 aprilie primul rr de pe server
garrone21 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 iar solo...restul fug de goldeni prin tarkan :D
garrone21 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 okey..PARIURI :DFiecare spune o data in care se da primul RR pe server , cate 5 soul de caciula si vdm care castiga. Daca nimeresc 2 in aceeasi zi,se imparte premiul la cei 2.Incep eu : 24 aprilie primul rr de pe server